Mesaj Preşedintelui României, Traian Băsescu

Excelenţă,

În contextul discuţiei avute anterior cu Dumneavoastră privind situaţia din unele localităţi ale Republicii Moldova, care au fost afectate de inundaţii şi disponibilitatea României de a acorda ajutor la construcţia caselor pentru cetăţenii rămaşi fără locuinţe, Vă aduc la cunoştinţă ca pînă în acest moment au fost inundate 897 de case de locuit din următoarele localităţi: satul Nemţeni – 224, satul Obileni – 31, satul Cotul Morii – 502 şi satul Sărăteni – 140, toate din raionul Hînceşti, precum şi trei case inundate în anul 2008, în satul Drepcăuţi, raionul Briceni.

Conform expertizei locuinţelor afectate de inundaţii, urmează să fie construite 722 de case noi si reparate 178 de case. După retragerea apelor, va fi stabilit numărul exact de locuinţe care au fost distruse.

Aduc sincere mulţumiri României şi Dumneavoastră personal pentru sprijinul acordat cetăţenilor Republicii Moldova care au suferit în urma inundaţiilor si Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, expresia deosebitei mele consideraţii.

2 răspunsuri to “Mesaj Preşedintelui României, Traian Băsescu”

  1. Olga Says:

    Este o zicala la noi la tarani .prietenul adevarat la nevoie se cunoaste. asa si dl Traian Basescu ,fiind un prieten adevarat cetatenilor moldoveni ,nu a putut fi indiferent fata de soarta poprului nostu. pentru asta bunul Dumnezeu va va intoarce miind ,si multi ani. bravo asa so tineti ! inpreuna cu presedintele nostru dl Gimpu speram ca veti realiza, veti face multe lucruri frumoase pentru tara noastra,si pentru cei care sufera. veti fi prietenul nostru pina la urma. sper la ajutorul dv.. Dumnezeu va aiba in paza mereu succes in viitor.

  2. Dalai-Lama Says:

    Romania mare – totul e mai tare !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: