Mihai Ghimpu: Duminică poate fi ziua deșteptării sau ziua rușinii

15036583_1125776654158060_3856090260893198921_nDeja au trecut două ore de când a început ziua tăcerii, înainte de ziua votării, zi care se va numi:
1) fie ziua deșteptării, după luni de rătăcire și învinuiri pentru decizia luată de liberali la 20 Ianuarie 2016, decizie trecută cu cosorul prin inima mea și a colegilor mei, doar pentru a nu admite alegeri anticipate, care ar fi adus socialiștii, comuniștii și usatiștii la putere;
2) fie ziua rușinii, pentru pierderea a tot ceea ce am apărat noi, liberalii, în lupta contra partidelor proruse în 2007, 2011, 2015 și în Ianuarie 2016 – demnitatea, prezentul și viitorul.
Nouă, liberalilor, ne-a reușit, pentru că am fost sinceri și dornici de libertatea și unitatea neamului românesc și conștienți de ce s-ar fi întâmplat cu noi în cazul unor alegeri anticipate în primăvara anului acesta sau in cazul dacă câștigau alegerile în lupta pentru funcția de Primar General al mun. Chișinău, candidații roșii- Zgardan, Greceanîi sau Dodon, chiar dacă la 7 Iunie 2015, înainte cu o săptămână de alegerea Primarului General al mun. Chișinău, Platforma DA s-a băgat peste mitingul PL și era clar de ce, ca să pierdem Capitala; dar noi am câștigat și știți de ce – pentru că eram împreună. 7 Iunie 2015 este ziua, în care IUDA s-a băgat între noi; și astfel lupta sfântă pentru Om, Neam și Țară a fost furată și transformată în lupta între clanuri, luptă care l-a crescut pe Dodon după furtul miliardului, cum se spune, ca pe drojdie.

Dar despre aceasta vom vorbi de luni încolo; acum merită să ne gândim foarte bine ce ne dorim: ziua deșteptării sau ziua rușinii. Timpul nu ne mai poate ajuta, timpul s-a dus, rușinea nu se va duce și ea ca timpul, pentru că ea nu este o zi care pleacă, ea va rămâne cu noi și va rămâne mulți, mulți ani așa, cum a rămas în istoria noastră anul 2001 – anul aducerii comuniștilor, prin vot democratic, din nou la putere… An (de fapt, 8 ani), care ne-au făcut să stagnăm și să ne întoarcem înapoi de unde am vrut să fugim – din „brațele” Rusiei…

Un răspuns to “Mihai Ghimpu: Duminică poate fi ziua deșteptării sau ziua rușinii”

  1. Constantin Says:

    Mihai Ghimpu, eşti o pulă bleagă şi belită pe care poţi numai să te caci! Anatol Şalaru se pişă pe unu’ ca tine cu boltă, om de nimic ce eşti! Un singur regret am: că nu ţi-au cărat ăia măcar o sută de pumni în mutra ceea de prost!


Lasă un comentariu