Bună dimineaţa, români moldoveni!

Am impresia, că relaţiile dintre V. Filat şi V. Plahotniuc în aceste zile pot fi comparate cu relaţiile din perioada secolului XX dintre URSS (“Imperiul Răului” vorba preşedintelui SUA R. Reagan) şi Statele Unite ale Americii. Lupta deschisă, sau din umbră, adică lovitură cu chinjalul în spate, prin armata de mercenari-burtărari, care manipulează cu opinia publică, trebuie să recunosc, că a afectat şi relaţiile dintre liderii partidelor AIE. Dacă m-aş gândi şi eu,  doar la mine, asa cum o fac unii din colegii mei, ar trebui să mă rog la Dumnezeu, ca lupta dintre V. Filat şi  V. Plahotniuc să se termine,  cu dispariţia de pe arena politică a acestor doi, care au adus în politică metodele de luptă din business, asa cum s-a încheiat lupta între URSS şi SUA, adică cu dispariţia URSS. Dar nu voi face, fiindcă, astăzi e nevoie şi de ei.  Alianţa, după cum spuneam trebuie să ducă programul la bun sfârşit. Fără ea, nu văd ca Republica Moldova să se rupă din ghearele ” ursului alb „. Iată, de ce  mă opresc aici şi pun punct acestui material, la care cu siguranţă voi reveni. Acum mă frământă alte gânduri şi meditez de fapt asupra altui material, este vorba despre „armata” burtărarilor-mâncăilor, material pe care cred eu, lumea bună îl aşteptă.

O zi bună tuturor!

9 răspunsuri to “Bună dimineaţa, români moldoveni!”

  1. rosca Says:

    Doamne, iarta-l pe Ghimpu Cred ca voronin a avut dreptatea cand afirma ca locul lui Ghimpu e la Codru. Deschide-ti larg portile spitalului, sar putea sa nu incapa!!!!!!

  2. Victor Says:

    D-le Mihai Ghimpu!!!
    Eu nu cred ca sunt cel mai in masura sa ma dau cu parerea…, sau, sa dau sfaturi…,
    La fel nici nu mi-ar place sa ma izolez de viata politica a tarii, fiindca imi pasa!
    Imi pasa cind stiu ca poporul chiar cere SCHIMBARE, SCHIMBARE PINA LA CAPAT atit la prporiu cit si la figurat.
    Si cred, ar fi bine sa le(ne) dati SCHIMBARE ,
    Stiu ca sunteti un LUPTATOR DE SUFLET PENTRU IDEALURILE NEAMULUI si ca sunteti in stare la multe sacrificii pentru acest ideal, dar felul in care ne aduceti, ne serviti pe cetateni cu idealurile neamului nostru… nu prinde.
    Cum ati aprecia, daca ar fi de schimbat abordarea…
    Sa le puneti in fata cea ce ar vrea ca sa vada, sa-i „serviti” cum le-ar place „sa fie serviti”
    Ear, D-ra, CEL CE SUNTETI CEL MAI IN MASURA SA FACETI ISTORIE, FACETI ISTORIE INCLUSIV PENTRU COPII MEI

    Daca as putea evita un ShaH/MAT, venind in fata cu Calul as face-o mai ales daca as sti ca o miscare corecta poate aduce un rezultat corect

  3. ion Says:

    Si daca tot veni vorba despre comparatii, atunci trebuie sa va reamintesc dle Ghimpu ca si Iurie Rosca la vremea lui, cind a vazut ca PPCD se duce de ripa, a inceput sa scrie… vedeti, sa nu-i pasiti pe urme.

  4. Valeriu Says:

    Citind mesajele de mai sus sincer imi pare rau de Voi caci sunteti niste Zombi zombati de PCRM Adevaratele valori nu se cumpara si nici nu se vind D-le Gimpu va multumim ca va sacrificati pentru Poporul asta

  5. Brander Says:

    Corect ati spus.
    Dar cred ca ati preamarit comparatia celor doi cu SUA si URSS.

  6. Иван Иванович Says:

    DESPRE CARE PROGRAM VORBITI D.GHIMPU? PROGRAMUL NATIONAL DE NIMICIRE A POPRULUI DIN R.MOLDOVA ,FACI ANALOGII CU FOSTA URSS ,MATA SEMENI CU GORBACEV CARE A SPUS CA BETIVI IN TARA NU-S SI CU CE SA ALES.PE OAMENI NU-I DOARE CAPUL CUM VOR FI NUMITI -MOLDOVEN,ROMANI SAU ROMANI MOLDOVENI,PE EI E DOARE CAPUL DE VIITORUL COPILULUI SI CU CE SA-L HRANEASCA,SANATATEA FAMILIEI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  7. Alexandru Says:

    Cand Domnul vre-a sa-l pedepseasca pe cineva – y-i ia mintea, si atunci omul y-si face atata rau cu mainile proprii, ca nici dracului nu-i ajunge fantezie.

    Pas cu pas faceti tot posibilul sa-i intoarceti pe comunisti la putere. Da comunistii sunt inraiti de tot, o sa stati la duba cu totii, cine no sa reuseasca sa fuga peste hotar.

    Am votat pentru voi, credeam ca in sfarsit o sa se dezvolte tara, o sa incercam sa ajungem alte tari…. Da voi ati incalecat „schemele” nascocite de comunisti, si va umpleti buzunarele mai rau decat ei.

    Blestemati sa fiti, prea multi talhari pentru asa o tara mica…

  8. Mandache Says:

    Va va veni pedeapsa Dlor, neaparat, lumea nu ca nu va vor mai vota, vor vota asa ca sa fiti pedepsiti !!! or. Ungheni a fost printre primele orase gazificate. Populatia a fost impusa sa plateasca sume enorme ca sa-si traga gaz si caldura. Ce avem astazi– cartiere intregi neincalzite, lume disperata. Stiti numai sa nascociti si sa mariti diferite tacse, locale, republicane, accize,TVA, amenzi, hotii la tot pasul….opiti-va Dlor…


Lasă un comentariu