Tot mai mult se vorbește despre întoarcerea miliardului furat, dar nimeni nu spune cine e „nașul” furtului secolului

Tot mai mult și mai mult se vorbește la mitingurile organizate de Troica Kremlinului și la unele canale TV despre întoarcerea miliardului furat, dar nici unii și nici alții, inclusiv și canalele TV rusești, nu spun cine-i principalul organizator(Nașul) în „furtul secolului”. Face să ne întrebăm? Eu zic că da!!!

Pentru că foarte multă lume nu cunoaște adevărul și în astfel de situații e ușor de manipulat cu oamenii săraci și dezamăgiți. Ba mai mult de atât e și foarte ușor să dai vina pe cei care au luptat ca să nu se fure miliardul și-n primul rând pe PL, partid care nu a fost la guvernare din aprilie 2013 pânâ-n Iulie 2015 – perioadă când a avut loc furtul și concesionarea. Și încă ceva despre ce nu se vorbește. Despre faptul, că furtul miliardului și concesionarea aeroportului s-au întâmplat anume în perioadele cand V. Filat era Prim-ministru sau această funcție aparținea PLDM.

Pentru cei care nu cunosc, și nu numai, rog să priviți și să ascultați cu atenție ce spunea V. Filat și V. Streleț la începutul anului 2013, atunci când subsemnatul și D. Chirtoacă au sesizat opinia publică că se furâ Banca de Economii. Menționez, că dacă societatea civilă și instituțiile statului reacționau începand cu anul 2012, miliardul nu ar fi fost furat.

Un răspuns to “Tot mai mult se vorbește despre întoarcerea miliardului furat, dar nimeni nu spune cine e „nașul” furtului secolului”

  1. Sergiu Says:

    D-ul Ghimpu ,miine daca se infaptueste unirea si sintem un singur stat ,cine intoarce miliardul?toti cetatenii romani? Nu aveti dreptate deloc ca cetatenii R.Moldova sa intoarca miliardul.Sa fi fost roman judecai normal, ca toti cei care au avut interferenta cu miliardu furat trebuie sal intoarca .asteas sint toti cei care au votat,au semnat dispozitie referitor la BEM.ar fi o lista foarte mare inclusiv rudele,nepotii si stranepotii,dar asa D-ul Ghimpu ramii Moldovan Cu Capul Patrat.


Lasă un comentariu