Mihai Ghimpu despre situația social-politică din republică

646x404Eu cunosc situația financiară a majorității cetățenilor noștri, nemulțumirile și cerințele lor și sunt totalmente de acord cu ele, dar și astăzi sunt convins, că doar având o guvernare proeuropeană și o stabilitate politică putem rezolva problemele existente, și-n primul rând combaterea corupției și a sărăciei. Altfel vom pierde și mai mult, dacă nu totul! Alternativă la ziua de azi a AIE-3 cu părere de rău nu există, așa cum este ea, iar a cursului european cu atât mai mult !!!
Așadar, singura soluție este guvernarea Alianței pentru Integrarea Europeană și împreună și doar pe cale democratică să o impunem să facă schimbările necesare, inclusiv tragerea la răspundere a acelora vinovați de această situație.

5 răspunsuri to “Mihai Ghimpu despre situația social-politică din republică”

  1. Fieraru Nina Says:

    Da!!! domnul Ghimpu sunt de acord, doar ca,o mica (mare) problema in partidul dumneavoastra. Nu sunteti un partid inovator. Aveti nevoe de talente, creere care dau noutati acestui partid, invechit si stagnat in timp.Va pot da noul si varful succesului. Nu irositi timpul si banii partidului cu oameni mai „batrini” ca dumneavoastra, in gandire.

  2. Cristi Enciu Says:

    Hai sa stam stramb si sa judecam drept.1Cine e vinovat de actuala componenta a parlamentului si guvernului format? Raspuns-conform legislatiei ,odata la patru ani putere pe perioada a doua luni este data poporului,ca mai apoi prin vot, aceasta putere sa fie intoarsa partidelor s-au deputatilor independenti pe care cei participanti la alegeri aleg sa-si dee votul.Marea majoritate a populatiei au hotarat prin vot,, ca puterea sa o detina Dodon.Filat,Voronin,Plohotniuc.oameni si partide care v-au furat si amagit timp de 25 ani,toti sunt oligarhi,adica oameni ce au devenit bogati prin hotie si amageli,i-ar voi le mai dati si puterea Cum procedati cu PL? Partid suta la suta proeuropean si proroman,.datorita caruia Rm a fost scoasa de pe orbita ruseasca si ancorata in familia statelor europene si pentru acest merit europenii ne-au acordat circulatie libera in UE,noi prin votul nostru ii acordam cele mai putine voturi.In noiembrie 2014 ,dupa alegeri ,acesti trei Vlaz,i -hoti de meserie, care au fost votati de voi masiv,au format un guvern de rasul curcilor cu un prim ministru fara diploma de studii,au declarat ca nu mai doresc sa se integreze in UE,si pana la urma au dato in bara,ca dupa alegirile locale Filat si Plahotniuc sa se ceara la Ghimpu sa-i ee in alianta,adica sa formeze AIE-3.Deci regulile de joc in alianta acum sunt dictate de PL prin sustinerea UE si SUA.Asta au inteles si Putin si Dodon si Petrenco si toata coloana a cincea din Rm,deaceia au si facut front comun cu cei de la DA,care nu sunt alceva decat Rosca-2 s-au PPCD-2-Nastase,Dolganiuc,Mocanu,Arama si alti lingai,ce vor sa marginalizeze PL Acesi promoscoviti au inteles pericolul ce vine pentru ei, odata cu intrarea PL la guvernare ,si numai moldovenii nu vor sa inteleaga si se lasa prostiti de acesti demagogi.DESTEAPTATE MOLDOVENE

  3. Olga Sirbu Says:

    Da a fost ultimul ,in care am mai crezut !

  4. Alina Says:

    Domnule Ghimpu, nu te mai credem!

  5. Victor Says:

    Jos mafia , jos Ghimpu , Filat si Plahotniuc , nu sinteti capabili de nimic …. termenul de valabilitate a acestor inşi e expirat ….


Lasă un comentariu