Ghimpu sparge gheaţa în blogosferă

sursa: unimedia.md

„Vă îndemn să urmăriţi noutăţile pe ghimpu.wordpress.com şi veţi fi cei mai informaţi, deoarece pe blog vor fi publicate multe articole în premieră, inclusiv şi cele personale, ale preşedintelui interimar”, declară într-un comunicat Ghenadie Vasilache, administratorul blogului lui Mihai Ghimpu.

Preşedintele interimar Mihai Ghimpu a anunţat public despre lansarea blogului personal pe data de 19 iulie curent, susţine Vasilache. În următoarele 72 de ore, s-au înregistrat circa 3500 de accesări. 

Scopul lansării blogului este de a dialoga în direct cu preşedintele interimar al ţării prin metode moderne şi civilizate de comunicare, conform declaraţiei administratorului de blog. „În comparaţie cu acelaşi Voronin, care nici nu are în gând să lanseze o pagină web personală, Ghimpu a procedat mult mai democratic, dorind să afle despre problemele alegătorilor de la ei personal şi nu de la subalternii săi”, menţionează Ghenadie Vasilache în comunicat. 

Menţionăm că din ceilalţi lideri din Alianţă, o pagină web personală mai are şi premierul Vlad Filat. Primele articole au fost publicate în noiembrie 2007, anterior având, în calitate de candidat pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău, un alt blog. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: