Ultimul clopoțel…


mg liceuDragi elevi,

Sărbătoarea de astăzi, ultimul clopoțel, constituie un minunat prilej de a vă mulțumi pentru efortul dumneavoastră conti-nuu în realizarea demersului educaţional. Vă mulțumim, dragi elevi, pentru energia, responsabilitatea, încrederea şi curajul pe care le investiţi zi de zi pentru a deveni mai buni, mai setoși de carte! Societatea are nevoie de tineri deștepți, pregătiți să depășească obsta- colele vieții, ambițioși și cu caracter! Voi sunteți viitorul, nu uitați acest lucru!

Dragi profesori!

Florile recunoştinţei, ale admiraţiei şi înaltei consideraţii sunt astăzi doar pentru Dumneavoastră, cei care purtaţi povara înţelepciunii, din partea foştilor şi actualilor discipoli. În pofida tuturor greutăţilor, profesorii rămân a fi cei mai rezistenţi şi mai de încredere piloni ai societăţii, deoarece întruchipează cele mai nobile valori – înţelepciunea, devotamentul, adevărul, perseverenţa, curajul şi răbdarea. Fiecare din noi păstrăm amintirea unui dascăl căruia îi spunem cu toată dragostea şi recunoştinţă „mulţumesc”, pentru lecţiile de demnitate, corectitudine şi responsabilitate. Pe calea de integrare europeană a Republicii Moldova, contează mult aportul dvs. în educaţia tinerii generaţii şi susţinerea în implementarea reformelor necesare ce va apropia sistemul educaţional din ţara noastră de standardele occidentale.

Vă adresez urările noastre de bine şi succes în tot ceea ce faceţi pentru educarea a noi şi noi generaţii de copii. Viitorul tinerei generaţii este în mâinile voastre şi vă mulţumesc pentru efortul pe care-l depuneţi.

Dragi părinți!

Vă mulțumesc pentru că datorită DVS, avem încredere în viitor! Pentru că viitorul aparține copiilor și nepoților noștri!

Ani de școală…

Ani de liceu…

La mulţi ani tuturor!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: