Crăciun fericit și La Mulți Ani !

craciun-fericitDragi cetățeni!

Crăciunul este Sărbătoarea minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși şi mai credincioși. Deschideți larg ușile și lăsaţi să Vă intre în case spiritul acestei sărbători! Deschideți-Vă inimile pentru ca Bucuria și Împlinirea să Vă umple sufletul!

Vă dorim, de Naşterea Domnului, să Vă îmbrăţişeze cald Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea! Vă dorim tuturor – atât celor de acasă, cât şi celor aflaţi peste hotare, să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă, multă sănătate și putere de muncă.

Fie ca bucuria Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos să Vă pătrundă în suflet și să Vă binecuvânteze, iar splendoarea colindelor românești să Vă umple inimile de credință și speranță.

Alături de urările tradiționale de Crăciun, apreciem şi Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o! Să primim Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului plini de speranță și de încredere, călăuziți de dragoste şi lumină, iar anii care vin să fie cel puțin la fel de fericiți ca cei de până acum!

Este momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm, să iubim, să le mulţumim celor dragi pentru că ne sunt aproape şi să ne bucuram împreună de magia sărbătorilor.

SĂRBĂTORI FRUMOASE DRAGI ROMÂNI MOLDOVENI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: