Felicitări, Domnule Președinte ales al României, Klaus Iohannis!

10639616_708737169213537_1303515836193370995_nStimate Domnule Președinte ales al României, Klaus Werner Iohannis,

Votul pentru „România lucrului bine făcut” și victoria categorică pe care ați obținut-o  au  demonstrat autoritatea politică a Dumneavoastră,  susținerea fermă acordată de cetățeni pentru continuarea modernizării României, în cadrul familiei euro-atlantice, și dorința de a trăi într-o Românie UNITĂ, stabilă și prosperă. Am observat o responsabilitate și o dragoste și mai mare în aceste zile a DVS, în calitate de român, față de România, mândrie care se citește pe chipul DVS.

De asemenea, îmi exprim convingerea că atât bogata experiență profesională, cât și perspicacitatea de care ați dat mereu dovadă, vor contribui la dezvoltarea României, la continuarea reformelor și transformărilor inițiate. „Politica trebuie să producă rezultate, nu un spectacol steril!” – sunt perfect de acord cu poziția DVS! Pe cetăţeanul simplu,  sunt convins, îl interesează siguranţa, bunăstarea, dreptatea, ordinea, performanţa în administraţie, învăţământ și sănătate. Îmi doresc să avem în continuare acele relații frățești, relaţii de susţinere a Republicii Moldova, inclusiv în perspectiva aderării la NATO și integrării în UE.

Vă urez succes şi multă forţă în edificarea unei Românii UNITE, moderne şi democratice, unde justiția și Statul de Drept funcționează pentru binele românilor de pretutindeni!

Un răspuns to “Felicitări, Domnule Președinte ales al României, Klaus Iohannis!”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: