Partidul Liberal salută ratificarea de către Parlamentul European a Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi UE

SteaguriPartidul Liberal salută ratificarea de către Parlamentul European a Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi UE și felicită toți cetățenii R. Moldova, indiferent unde  s-ar afla, cu acest prilej.

Votul exprimat consfinţeşte avansarea Republicii Moldova pe calea europeană, spre un viitor mai bun, mai sigur, cu demnitate și în libertate și bunăstare.

Partidul Liberal consideră că doar prin aderarea la NATO a Republicii Moldova și integrarea în UE, se va crea un fundament solid necesar implementării cu succes a reformelor, ceea ce va garanta securitate cetățenilor noștri și va oferi stabilitate pe termen lung, bunăstare şi dezvoltare economică.

Partidul Liberal aduce mulțumiri tuturor cetățenilor care în 2007 au luptat alături de echipa PL pentru a salva capitala din mâinile comuniștilor. Datorită acestei victorii a lui Dorin Chirtoacă pentru funcția de Primar general al mun. Chișinău, aspirația către un viitor european a devenit și mai pronunțată, iar cetățenii au demonstrat că-și doresc o viață mai bună în sânul familiei europene. Urmare a acestei victorii, în 2009-2010 cetățenii și-au exprimat votul pentru partidele care aveau incluse în programul lor obiectivul integrării europene, datorită lor a fost posibilă formarea unei guvernări democratice, iar Republica Moldova a început să facă pași importanți spre Uniunea Europeană. Un rol important l-au avut tinerii care au ieșit pașnic să apere democrația pe 6-7-8 aprilie 2009.

De asemenea, Partidul Liberal le mulțumește membrilor PL, care au dat dovadă de verticalitate și consecvență în lupta pentru Libertatea și Dreptatea noastră, și nu în ultimul rând, tuturor celor care și-au dat votul pentru Partidul Liberal!

Am reușit aceste lucruri pentru că am fost ÎMPREUNĂ – și cei de acasă, dar și cei plecați peste hotare! Mulțumim și celor din Diasporă, pentru că prin implicarea lor a fost posibilă realizarea visului european!

Această mare realizare a fost posibilă datorită ajutorului necondiționat oferit de țările membre ale UE, Statele Unite ale Americii, dar și de alte state, fapt pentru care le mulțumim oficialilor și cetățenilor acestor state.

Cursul european al republicii trebuie să fie protejat și să continue!

Cu PL în familia NATO și UE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: