Trăiască și-nflorească Limba Noastră cea Română!

romanaStimați români moldoveni,

Vă felicit cu prilejul Sărbătorii Naţionale „Limba Noastră cea Română” pe care o celebrăm astăzi, 31 august, şi vă mulţumesc pentru faptul că vorbiţi şi gândiţi româneşte, vă identificaţi cu valorile europene şi cultivaţi speranţa unui trai demn în Libertate și Adevăr.

Pe data de 5 decembrie 2013, Limbii Române i s-a făcut dreptate! La sesizarea depusă de către Deputații Partidului Liberal, Curtea Constituțională a hotărât – Limba Română este limba oficială în Republica Moldova! Să nu uităm că avem datoria sfântă de a ne cinsti limba pe care o vorbim, Limba Română, indiferent unde ne aflăm, pentru că prin limbă ne păstrăm cultura, tradiţiile, istoria şi credinţa.

Vă îndemn, stimați români moldoveni de pretutindeni, să continuați să vorbiți, să gândiți, să iubiți și să luptați pentru Limba Română, cea mai dulce și mai frumoasă Limbă de pe pământ, pentru că este a NOASTRĂ!

Trăiască și-nflorească Limba Română!

Cu deosebit respect!

Un răspuns to “Trăiască și-nflorească Limba Noastră cea Română!”

  1. Gheorghe Says:

    Mult stimate domnule Mihai Ghimpu Va felicit cu realegerea DVS inca pentru un mandat de presedinte al PL. Eu sunt un simpatizant – jurist, dar ceia ce faceti faceti bine pentru popor. Eu cred ca in parlamentul viitor ve-ti fi in coalitia europeana. Va doresc multa sanatate si sa le dea tuturor oamenilor de buna credinta din Moldova multa minte si intelepciune sa voteze PL pentru a scapa de raul lumii si sa Va ajute Dumnezeu de a implini tot ce va-ti pus in plan. La multi ani.
    Cu respect,
    Gheorghe


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: