URSS și Plr

collageLa 26 iunie 1940, URSS, printr-o notă ultimativă, cere României să înapoieze cu orice preț Basarabia și partea de nord a Bucovinei cu frontierele sale, potrivit hărții alăturate.
La 12 aprilie 2013, grupul Gadârcă crează consiliul de reformare și-i cere lui Ghimpu să predea conducerea PL.

La 28 iunie 1940, URSS, neavând nici un drept, decât dreptul tancurilor și folosindu-se de faptul că Romania nu mai avea de partea sa nici un aliat, ocupă Basarabia, Bucovina de Nord și tinutul Herța.
La 13 februarie 2014(iarasi cifra 13), grupul Gadârcă, după ce a piedut lupta în preluarea PL, neavând nici un drept, dar având susținera tanchiștilor PLDM și PDM(patronii tancurilor rămânând aceeași), ocupă fracțiunea PL.

În final:
– Basarabia devine Republica Sovietică Socialistă Moldovenească, iar o parte din cetățenii României devin cetățeni ai URSS;
– Fracțiunea Partidului Liberal devine fracțiunea Plr, iar deputații PL – deputați Plr, inclusiv și eu, Presedintele PL!!! Vorba lui Gadârcă, spusa  la o televiziune: „Formal, da, este membru al fracțiunii Plr”.

Vorba ceea, să vezi și să nu crezi! Același scenariu, numai că tancurile s-au transformat în partide. Probabil nu m-ați crezut, dragi prieteni, când spuneam că Rusia a schimbat în lupta cu noi tancurile – pe partide politice. Mai e nevoie de dovezi? Apropo, prima profesie a lui Gadârcă e tanchist!!!

Noapte liniștită, ca are cine vă „păzi”, dragi moldoveni!

3 răspunsuri to “URSS și Plr”

 1. sgsdh Says:

  AVORTUL(PRUNC-UCIDEREA) TREBUIE INTERZIS IN MOLDOVA!

  MOLDOVA trebuie sa interzica avortul asa cum e in tarile europene civilizate precum POLONIA sau IRLANDA.

  Pe timpul lui STEFAN CEL MARE femeiile nasteau cate 12 copii.

  MOLDOVA are nevoie de viitor genetic,de neam si de prosperitate.

  MOLDOVA are nevoie de interzicerea avortului ca PRACTICA MEDICALA CRIMINALA,asa cum este in tari civilizate europene ca POLONIA si IRLANDA.

  MOLDOVA are nevoie de interzicerea avortului,deoarece provoaca cancerul uterin(exista studii,dr RUDOLF EHMANN Elvetia),si generalizat,si intr-un final MOARTEA femeii!

  http://antisemitismusa.wordpress.com/

 2. Haiducu Says:

  exagerezi Ghimpule,si asta pentru ca azi tancurile nu au nici o legatura cu PARTIDELE politice,ci tancurile azi se numesc capitalism si BANI.Da,ai auzit bine, GERMANIA cucereste ce nu a cucerit Hitler,prin moneda EURO-cash,nu prin tancuri!! Rusia are putere militara,care nu valoreaza nimic in ziua de azi,ci capitalismul conteaza.Iar rubla ruseasca e zero,de aceea GERMANIA se va extinde pana in Rusia inclusiv prin UE.

  http://antisemitismusa.wordpress.com/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: