CRĂCIUN FERICIT!!!

nasterea_domnuluiDragi cetăţeni,

Crăciunul este Sărbătoarea minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși şi mai credincioși .

Deschideți larg ușile și lăsaţi să Vă intre în case spiritul acestei sărbători! Deschideți-Vă inimile pentru ca Bucuria și Împlinirea să Vă umple sufletul! Vă dorim, de Naşterea Domnului, să Vă îmbrăţişeze cald Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea!

Vă dorim tuturor – atât celor de acasă, cât şi celor aflaţi peste hotare, să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă, multă sănătate și putere de muncă. Fie ca bucuria Naşterii Domnului să Vă pătrundă în suflet şi să Vă binecuvânteze, iar splendoarea colindelor să Vă umple inimile de credinţă şi speranţă.
Alături de urările tradiționale de sărbători, apreciem şi Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o!

Să primim Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului plini de speranță și de încredere, călăuziți de dragoste şi lumină, iar anii care vin să fie cel puțin la fel de fericiți ca cei de până acum! Este momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm, să iubim, să le mulţumim celor dragi pentru că ne sunt aproape şi să ne bucuram împreună de magia sărbătorilor.

                                                        CRĂCIUN FERICIT şi La Mulţi Ani!

 

Un răspuns to “CRĂCIUN FERICIT!!!”

  1. virgilbondheimer Says:

    deci esti si judeo-crestin pe stil nou,cu Romania.Mai ales cand spui ca ,,Tkaciuk vrea sa uneasca Moldova cu Israelul,, ca pe ceva negativ,comparand cu ,,Voronin care vrea sa ne uneasca cu Cuba comunista,, Adica compari dumneata analfabetismul comunist din Cuba,cu statul Israel! iata ce ai inteles dumitale din politica.O nimica toata.Macar Chirtoaca a fost la Comunitatea evreeasca din Chisinau,de ziua Hanuka,si a aprins o Menorah in memoria sufletelor evreesti,si pentru asta are stima mea.Insa dumitale nu mai ai nici o sansa in politica.Ti-ai dat cu stangul in dreptul.Pacat,te credeam om destept.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: