La mulți ani, Chișinău! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!

Stimaţi chişinăuieni si oaspeţi ai capitalei,

1_Moldova

An de an, în ziua de 14 octombrie, este sărbătorit Hramul oraşului Chişinău – zi frumoasă în care Chişinăul îmbracă haine de sărbătoare şi pe toate străzile capitalei se văd numai zâmbete şi se aud urări de de bine dedicate oraşului nostru iubit. Avem un oraş pitoresc, cu oameni frumoşi, harnici şi buni la suflet.

Vă felicit cordial cu prilejul acestor evenimente remarcabile şi Vă urez din suflet ca ele să aducă în inimile Dumneavoastră cât mai multă bucurie, iar în oraș – pace, bună înţelegere, libertate, dreptate și bunăstare.
Fie ca această zi de sărbătoare să aducă lumină în casele fiecărui chişinăuian, făcându-i mai buni la suflet, mai toleranţi, mai responsabili fată de ziua de azi şi cea de mâîne a comunităţii.

Mă mândresc enorm cu faptul că, pe an ce trece, capitala Republicii Moldova devine un oraş mai frumos, mai verde, mai modern şi mai aproape de capitalele ţărilor europene, iată de ce sunt încrezut că Chişinăul merge pe o cale corectă şi nimic nu mai poate opri oraşul din cursul său firesc, îndreptat spre atingerea unui nivel de viaţă mai bun, care să corespundă standardelor europene.

Nu în ultimul rând, cu ocazia Hramului oraşului Chişinău, îmi exprim recunoştinţa pentru solidaritatea şi susţinerea care i-aţi acordat-o Primarului General al mun. Chișinău, D-lui Dorin Chirtoacă. Vă îndemn să luptați în continuare pentru adevăr, pentru un viitor liber și european.

La mulți ani, Chișinău! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!”

Cu deosebită considerațiune,
Mihai Ghimpu, Deputat în Parlament,
Președintele Partidului Liberal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: