De Ziua Mondială a Sănătății Mintale

MoneyAndBrain-300x225

Din 1992, la nivel mondial, la data de 10 octombrie este marcată Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Tristul adevăr este că, tulburările psihice sunt într-o creștere dramatică, românii moldoveni caută disperat un trai mai bun, iar stresul și problemele vin ca o avalanșă asupra lor. Ritmul alert de viață, lipsa locurilor de muncă, salariile/pensiile/bursele mici, sărăcia și nedreptatea aduc numai necazuri cetățenilor noștri, iar Coaliția AeroBank presoară sare pe rană, furând de la stat/cetățeni până și ultima bucățică de pâine.

Când cetățenii duc un trai greu, iar cei de la guvernare își umplu burțile și buzunarele, mă întreb – cum dorm și cât de sănătoși sunt cei din Coaliția AeroBank? Răspunsul îl veți găsi și singuri…

Astăzi, le doresc celor din Coaliția Aerobank să se lumineze, mai exact, să li se lumineze mințile, că în loc de lumină, în ochii oamenilor se întețește întunericul și bolile. Poate, cu Doamne ajută, se va întâmpla o minune – se va găsi leacul pentru verdele nemoldav, în caz contrar, vor bea pastile roșii.

Aveți grijă de sănătatea dvs, stimați guvernanți, urmași ai trecutului de care nu vă puteți rupe, altfel, se pot îmbolnăvi toți cetățenii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: