Bună dimineața, români moldoveni!

imagePolitica, din păcate, le permite celor implicați în ea să amăgească, să manipuleze oamenii, să folosească încrederea lor, să-i dezbine, împarțindu-i în ai tai și-n străini, națiunea, însă – NU! Dimpotrivă, națiunea i-a unit pe oameni și le-a creat viitor, oferindu-le pace și dreptate, o viață liberă în siguranță și bunăstare, o viață demnă. Dacă nu ar fi existat națiunile, n-ar fi existat civilizație, iată de ce, astăzi, mă aflu NU alături de „națiunea” Patriarhului Kiril și a „poporului moldovenesc” al lui Filat, ci alături de națiunea mea, de Patriarhul meu, pe bogatul și frumosul pământ pe care ni l-a dat Dumnezeu, și nu politicieni ca Patriarhul Kiril și butelistul (balonistul) gazelor, Rogozin.

O zi bună și un viitor frumos, NAȚIUNE!!!

P.S. Această imagine este cu mult mai convingatoare decât cele spuse de mine și, cu atât mai mult, decât ceea ce au spus „oaspeții națiunii și poporului moldovenesc”.
Apropo, și pe acest pământ Domnul cel de Sus a dat gaze naturale, iar butelia de gaze se numește „Romgaz”, și nu „Rogozbalon”!

8 răspunsuri to “Bună dimineața, români moldoveni!”

 1. ser Says:

  http://www.youtube.com/watch?v=QsEC_mzz59w расстрел осуществляли сами румыны

 2. ser Says:

  Вот и сейчас вылезли про-американо-румынская нечисть.

 3. Popica Says:

  D-nule Ghimpu stau in regiunea Sibiu, stau pe gaz, am vazut in presa dvs ce spun „pseudo-analistii” pro-rusi de la Chisinau! Ca Romania nu are gaz, ca nu poate sustine energetic RM, ca gazul romanesc nu e o alternativa, etc! FALS. S-au facut studii si forari, rezultatul fiind ca Romania are de acum in colo gaz pt inca 100 de ani cel putin, sa nu mai vorbim daca o sa se inceapa forarea si exploatarea gazului de sist din zona Moldovei, Dobrogei sau gazele din Marea Neagra!

 4. Tonu Igor Says:

  E clar ca filat nu are sanse la urmatoarele alegeri….de acum o problema mare e PD+PCRM…..pacat ca a plecat multa lume din basarabia la munca prin toate colturile lumii….ne trebuie o idee,un avint,sau poate o campanie internationala de colectare a voturilor pentru unirea basarabiei cu mama Romania.Noi sintem alaturi de dumneavoastra dl.M.Ghimpu.

 5. Valerian Bejan Says:

  Roata istoriei se rotește într-o singură direcție și nici un emisar rus, indiferent de rang nu poate deturna Republica Moldova din calea sa europeană.

 6. Miroslav Lefter Says:

  Sa traiti domn Presedinte al romanilor moldoveni!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: