Partidul Liberal împlinește 20 de ani de la fondare!

freedomLa 5 septembrie 1993 a fost fondat Partidul Reformei, al cărui succesor de drept și politic este Partidul Liberal. În calitate de Președinte al Partidului Liberal, cu multă bucurie Vă adresez cele mai calde și cordiale felicitări cu prilejul aniversării a 20-a a Partidului Liberal.

Astăzi se împlinesc 20 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale, pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, pentru consolidarea democraţiei, a statului de drept şi a economiei de piaţă. Sunt 20 de ani de când ne-am asumat această luptă grea, care necesită mult curaj și verticalitate, dar sunt convins că vom ieși învingători, vom aduce schimbarea până la capăt și cetățenii republicii se vor bucura de Libertate, Bunăstare, Dreptate și Unitatea neamului.

Multe obstacole am fost nevoiți să depășim în acești 20 de ani, dar acestea ne-au făcut mai uniți, mai puternici, mai consolidați și mai curajoși.

Țin să Vă mulțumesc, dragi colegi, pentru eforturile enorme pe care le depuneți întru binele și prosperarea societății. Vă mulțumesc pentru că sunteți adevărați patrioți și luptători pentru neam și cauză și pentru că ați rămas fideli valorilor și credinței Dumneavoastră. Le mulțumesc din suflet și tuturor celor care susțin Partidul Liberal, susțin cauza pentru care luptă partidul și au încredere că prin eforturi comune și cu demnitate, vom parcurge cu succes drumul spre Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Lupta pentru a aduce schimbarea până la capăt și a asigura un viitor european republicii este una extrem de grea, cei slabi – trădează, pleacă, NOI, însă – mergem înainte! Cu această ocazie, Vă doresc mult curaj, demnitate și realizări fructuoase în cadrul partidului și în domeniile Dumneavoastră de activitate.

Să ne dea Dumnezeu putere și răbdare pentru a înfrunta cu demnitate toate obstacolele și încercările din drumul nostru european!

Trăiască valorile liberale! La mulți ani, tuturor membrilor PL!

2525712061_0c3bafe78c-horz

Cu deosebit respect,

Mihai Ghimpu, Președintele PL

5 septembrie 2013

4 răspunsuri to “Partidul Liberal împlinește 20 de ani de la fondare!”

 1. Popica Says:

  La multi ani PL Moldova! la MULTI ANI ROMANI BASARABENI

 2. Andrei Moldovanu Says:

  MultI Ani si Toti Buni !!

 3. Ion Turea Says:

  La Multi Ani PL!!!

 4. Valerian Bejan Says:

  Sincere felicitări tuturor membrilor şi simpatizanţilor PARTIDUlUI LIBERAL DIN MOLDOVA!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: