Tinereţea bat-o vina!

Accidentul rutier de pe strada Munceşti, care a luat viata a opt tineri, e atât de cutremurător şi dureros, încât a zguduit şi munţii, care plâng şi ei, nu numai părinţii, fraţii, buneii, prietenii, vecinii, colegii, tot satul Floreni şi multă, multă lume. Numai ei, săracii, nu mai plâng… Plânsul lor a fost foarte scurt şi mult mai dureros, dar Dumnezeu nu i-a auzit sau nu a dorit să-i auda. Poate aceasta a fost dorinţa lui, care pentru noi, cei de pe pamant, e de neînţeles şi, în primul rând, pentru părinţi. Tragedie mare, mare de tot, dar cu ce-i poţi ajuta, doar cu Domnul să-i ierte şi să le fie ţărâna mai uşoara decât moartea. Vârsta… Ce vârstă! Cei mai frumoşi ani, cea mai frumoasă vârstă, pe de o parte, dar şi cea mai periculoasă în viaţa omului. Păcat, mare păcat şi multă durere. Condoleanţele mele părinţilor şi tuturor celor care i-au cunoscut, iubit şi îndrăgit. Îndulceşte-te, Doamne, că prea mulţi tineri ne iei acolo, sus, noi avem nevoie de ei, aici, pe acest mult pătimit pământ!

4 răspunsuri to “Tinereţea bat-o vina!”

 1. =Maruşca Unionista= Says:

  APELUL anului 2013
  din inima Ardealului:
  ––––––––––––––––––
  Preşedintele României,
  Traian Băsescu,
  către populaţia din teritoriile româneşti de la Est de Prut,
  ocupate de trupele ruseşti
  în urma Pactului secret Ribbentrop-Molotov din 1939:
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  – “Am spus-o la Chișinău și repet și aici:
  – CEREŢI RE-UNIREA ȘI O VEŢI AVEA !
  – DAR CEREŢI-O” !

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 2. Natalia Says:

  Nu mai cautati vinovatii,daca soarta iti este pusa inainte poti sa mergi pe trecerea de pietoni si sa fii ucis,,,nu judecati,rugati-va…..nimeni nu isi stie zilele ramase,Doamne, ferestei de primejdii pe toti.

 3. Mad Parazitu Says:

  Cand dati de greu deja va fute dorul si nevoia de a-l pomeni pe Dumnezeu, doar ca lui i se rupe. Fiecare isi decide soarta, in dependenta de propriile fapte, deci…wake up and shut the fuck up, God don’t give a single fuck.

 4. Galina Botnari Says:

  nu Dumnezeu a vrut sa-i vada sus in ceruri, ci ei singuri si-au facut moartea ku miinele proprii, nu se conduce masina in stare de ebrietate si cu viteza mai ales. Si nu e nevoie de dat vina pe Dumnezeu cind de fapt ei singuri sunt vinovati in ceea ce sa intimplat…Ceilalti ar trebuie sa priveasca lukrul dat drept o invatatura si sa nu comita aceiasi prostie ca si acesti tineri…
  Imi pare rau ca asa sa intimplat si sper Sa le fie tarina usoara!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: