Dumnezeu iubeşte TRICOLORUL!

Trei culori şi-o singură iubire
Românească,
Trei culori şi-o singură vorbire
Românească!
Trei culori şi-o singură credinţă
Românească,
Trei culori şi-o singură fiinţă
Românească!

Dragi compatrioţi,

Recent, întorcându-mă acasă dintr-o vizită de lucru efectuată la Bruxelles şi Strasbourg cu ruta Strasbourg – Roma – Chişinău, privind pe geamul avionului,  mi-a tresărit inima când am văzut că TRICOLORUL a pus stăpânire pe cer!!!  M-am convins că Dumnezeu a auzit rugile noastre, ale românilor moldoveni, de a fi într-un sfârşit Liberi şi Uniţi în marea familie europeană.

Dragii mei, să ştiţi că atunci când iubeşti cu adevărat Unitatea, şi o iubeşti din toată inima, Dumnezeu ţi-o aduce în cale – aşa s-a întâmplat şi acum, când tricolorul a apărut pe cer, lăsându-ne să admirăm o privelişte unică, superbă şi Românească (VEZI FOTO).

Trebuie să ridicăm frunţile sus, să ţintim privirea spre cer şi cu multă încredere să luptăm împreună pentru a construi cu demnitate unitatea noastră în cadrul Uniunii Europene, iar acest lucru îl putem realiza doar cu TRICOLORUL în inimă şi în suflet!

5 răspunsuri to “Dumnezeu iubeşte TRICOLORUL!”

 1. Bardar USA Says:

  Noi suntem un popor care nu vrem razboaie…noi semanam pamintul si ne rugam sa ploaie!

 2. Victor Says:

  Da, poza este intr-adevar foarte frumoasa!
  Sa ma iertati domnilor dar ma irita aberatiile Dumneavoastra asupra relatiei Dumnezeu-iubire-politica-Romania-Moldova, etc. Nu implicati Dumnezeu in politica, caci el n-are nimic cu politica lumeasca. El isi face politica Sa altfel, atunci cand citam Rugaciunea Tatal nostru „Sa vie imparatia Ta si sa se faca vointa Ta, precum in cer asa si pe Pamant…” si intelegem ca politica lui Dumnezeu este de a remodela la oameni modul de gandire. Si acest lucru este cel mai greu de facut, caci daca tot in Biblie scrie ca ‘a creat cerul si Pamantul’ si toate celelalte lucruri in 6 zile, atunci, de la venirea-rastignirea lui Isus Cristos au trecut cca. 2000 de ani si oamenii tot inca nu s-au invatat a iubi. Si n-are culoarea cerului nimic cu iubirea sau atasarea lui Dumnezeu fata de romani, caci Dumnezeu este impartial. Daca spuneati ca tricolorul ceresc reflecta iubirea lui Dumnezeu fata de omenire la general, va credeam, dar asa ati expus niste prostii in care nu exista nici un pic de adevar!
  Pe de alta parte, cine este dumnezeul vostru si cine va aude rugaciunile este foarte evident, caci tot acolo in Biblie scrie cine este ‘dumnezeul veacului acestuia’ – Satan Diavolul! Daca Dumnezeul vostru era cel ‘adevarat si viu’ atunci si lucrarile voastre reflectau bunatatea dumnezeiasca, dar asa este foarte evident, pentru toti romanii, basarabenii si moldovenii, din lucrarile voastre, ai cui sclavi sunteti, ce politica propagati, ce lucrari realizati si ale cui idei implimentati… de altfel trebuia sa huzurim de binecuvantarile Domnului, dar asa ne vaicarim zilnim de noroiul in care ne-am afundat.
  Inainte de a scrie ceva mai bine sa te gandesti ce doresti sa expui decat sa indrugi niste verzi si uscate. Lumea deja a obosit de voi!

 3. ser Says:

  только РОССИИ покровительствует БОГОРОДИЦА. И наша истенная вера – РУССКАЯ ПРАВОСЛАВНАЯ.

 4. Iurie Copacinschi Says:

  Și eu am văzut acet semn pe cer.Cu siguranță e de la Dumnezeu pentru că era văzut din Basrabia înspre nedoritul și falsul hotar de la Prut


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: