Mesaj de felicitare de Ziua Copiilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor,  Președintele PL Mihai Ghimpu, Deputat în Parlamentul RM, vine cu un mesaj de felicitare pentru toți copiii, dorindu-le o copilărie fericită, noroc și  sănătate, să fie mereu în  paza Domnului și în grija și dragostea părinților.

Copiii sunt un dar şi o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familie şi societate şi trebuie să-i preţuim şi să-i educăm. Această frumoasă sărbătoare vine să ne reamintească nouă, maturilor, de responsabilitatea pe care o avem faţă de copii, căci  creşterea lor trebuie realizată cu multă iubire şi grijă părintească.

Copiii sunt bogatia și viitorul nostru, de aceea cu cât mai multă grijă, atenţie şi afecţiune investim în ei, cu atât mai fericiti vor fi și un viitor mai prosper vor avea.

Ziua Copiilor este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a le pregăti un viitor sănătos, fericit şi plin de succese.

La multi ani tuturor copiilor şi tuturor părinţilor! Să vă bucuraţi de copiii voştri, iar copiii la rândul lor – de părinți și de toată lumea care-i înconjoară.

Copilărie fericită tuturor!

  mihaighimpu1

Un răspuns to “Mesaj de felicitare de Ziua Copiilor”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: