Bună ziua, cititorilor Unimedia!

Stimați cetățeni, din păcate sunt din nou pus în situația să intru în polemică cu presa. De fapt, nu cu toată presa, ci cu presa aservită lui Filat. De data aceasta este vorba despre portalul de știri Unimedia, care ieri, 27.04.2013, a postat o știre prin care a spus că eu nu sunt un om al cuvântului, aducându-mi învinuiri că, ”dacă până acum nu acceptam să mă așez la masa de negocieri cu Vlad Filat”, acum s-a produs o ”răsturnare de situație” și eu ”m-am răzgândit”.

Declar că în interviul acordat de mine pentru postul de televiziune Publika TV am exprimat aceeaşi poziţie asupra căreia am insistat mereu: că noi, Partidul Liberal, suntem pentru formarea AIE-3 și suntem gata să cedăm niște lucruri, doar ca să continuăm cursul european, ceea ce înseamnă ruperea de ”imperiul răului”. Aceasta nici pe departe nu înseamnă că îl accept pe Filat în calitate de prim-ministru, așa cum sugerase Unimedia. Eu întodeauna am spus că Partidul Liberal este pentru AIE-3, dar nu cu Vlad Filat ca prim-ministru și nu cu acei care au probleme cu legea. Acesta este adevărul și este cunoscut de Dumneavoastră.

Nu aș fi publicat acest material dacă în urma discuției de astăzi cu Tudor Darie, directorul Unimedia, dumnealui ar fi acceptat să aducă conținutul știrii conform declarației exacte făcute de mine pentru Publika TV. Dumnealui, însă, a refuzat și m-a întrebat: “Doriți  să faceți o declarație?” “Nu, – i-am răspuns. – Vreau doar ca știrea să corespundă celor spuse de mine.”

Cu regret, sunt pus din nou, stimați cititori, în situația să constat, o dată în plus, manipularea din partea presei aservite lui Vlad Filat și reiterez că eu, ca Președinte al Partidului Liberal, întodeauna am pledat pentru formarea AIE-3 , fapt confirmat și prin hotărârea Consiliului republican al PL din 13 aprilie privind crearea grupului de negociatori pentru formarea AIE-3.

Așadar, ”răsturnarea de situație” a facut-o Unimedia, și nu eu.

38 răspunsuri to “Bună ziua, cititorilor Unimedia!”

 1. Sarmis Unionistul Says:

  De ce, domnule Ghimpu, nu militati DESCHIS si concret pt. Re-Unirea noastra cu România ?
  Sau interesul Dvs. personal este mai presus de interesul NATIONAL ?
  Daca nu aveti ce ascunde, lamuriti-ne atitudinea DVS. duplicitara la tema Re-Unirii !

 2. veronica Says:

  no comment…esti trasnit..diaree verbala…aici pun pukt .m departe am sa
  fac abstractie de tine. timpul este un lux.tu nu il meritzi sa-l consum cu tine.

 3. Napocel Says:

  @veronica
  E limpede cu tine. 😆 Mediocrități la putere, cioban etc.? 😆 Păi uită-te la tine. E vorba-n cazul tău de submediocritate, seminalfabetism. De unde apărut-ai? Doamne fereșșște… mare-i grădina Ta. 😆 Mai bine a spune nimic limpede decât rahaturi ca tine. Ia, fuguța înapoi la școală și reia cei 7 ani de acasă. Pe viitor, răspunde-mi doar când stăpânești limba română și ți s-au echilibrat tensiunile din placa de bază. 😆 În cazul tău, se potrivește de minune vorba: „Prostul strigă: -Proștilor!!” Hahahaaha

 4. veronica Says:

  vai de capu’ tau,napocel!..replica ta e de 5kapici rusesti!semne diakritice,majuscula,intervale dupa semne de punktuatzie…acush ai sa-mi scrii ca utilizez „k” inadecvat sau ‘tz”…intr-un cuvant:”….e usor a scrie versuri(sic!mesaje),cand nimic nu ai a spune..”
  Am sentimentul ca esti un amarat,deopotriva cu dl ghimpu(de fapt,pt mine nu este domn),care,in afara de a lansa lozinci false de mare patriotism si de a pupa fete tinere pe la dsikoteci,numai ca sa obtzina puncte la capitolul alegeri,nu stie nimic!In plus,este ca un cioban necioplit si dezechilibrat emotzional!Nu vreau si am sa lupt totdeauna ca mediocritatzile false si ingrate sa vina la putere!

 5. Încă o dată despre presă și libertatea noastră cea de toate zilele | GriArg Says:

  […] (Vlad Plahotniuc și Vlad Filat), dar cel în care se lovește fără încetare este liderul PL Mihai Ghimpu, adică cel care s-a opus, tranșant, particpării Republicii Moldova la parada militară, […]

 6. Napocel Says:

  @Epigon

  Despre care jurnaliști trilulit-ai-n versurile-ți?
  Știi ce-i un jurnalist? Termenul, nu-l distrugeți! 😆
  Voi, ce-l adorați pe Șoric și Carie cu niște fețeee…
  Căpșunese, numai bune de inserat’n afișe șugubețe,
  De Valentine’s Day-Down To The Ground Party, pricepeți?

  Pe-nțelesul tău: nepriceputul jurnalist, pseudo-jurnalist, Darie a publicat prin preluare un material greșit, fără să-l verifice așa cum ar face-o un bun om de presă.

 7. Napocel Says:

  @veronica

  😆 Chiar tu pomenit-ai despre incultură? Mna păi, pentru-nceput, prenumele se scrie începând cu literă din aia… mare, adicătălea cam așa: Veronica iar după semnele de punctuație se lasă câte-un spațiu liber. Despre lipsa diacriticelor, data viitoare, asta așa ca să nu-ți obosesc prea tare cilindreea craniană.

 8. Mana Cereasca Says:

  Anul 2013:
  Titanul octogenar Paul Goma revine acasa la Chisinau !
  –––––––––––––––––––

  http://www.timpul.md/articol/ma-prezint–pentru-cei-care-nu-au-auzit-de-mine–43297.html

  Deși un an în urmă nu avea casă, nici masă, nici țară, la 25 aprilie a.c., scriitorul disident Paul Goma și le-a recăpătat.

  Candidatul la Premiul Nobel a recăpătat cetățenia Republicii Moldova
  și a acceptat să revină în Basarabia pentru a prelua conducerea Centrului de Studiu al Comunismului în Basarabia și Bucovina,
  care a fost înființat iarna aceasta de către Uniunea Scriitorilor.

  Fericitul eveniment a fost organizat de membrii
  „Comitetului de iniţiativă pentru aducerea scriitorului acasă”,
  creat la Uniunea Scriitorilor.
  Până acum, Goma era apatrid și nu a acceptat cetăţenia Franţei.
  ––––––––––––––––––––––––
  Numai Re-Unirea cu Patria-mama România ne este Salvarea !

 9. veronica Says:

  pt andrei:PROSTIMEA esti si tu pt ca nu stii sa discerni intre un descreierat ca ghimpu,cu sindrom accentuat de paranoia si un om cu cerebel dezvoltat,ca filea,care,cel putzin are tact,logica si coerentza in gandire…si tot m mult imi dau seama ca cei care ii canta difirambe lui ghimpu sunt la fel ca si el,prostalani,inculti,ingrati si idioti dupa prestatzie…

 10. Epigon Says:

  LIDERULUI LIBERAL
  Cu jurnaliştii nu-i abil
  Nici fapta-i nu-i de patriot.
  Comportamentu-i de debil
  Prestaţia – de idiot.

 11. Elldor.Info » O ştire Publika TV a provocat un scandal între Tudor Darie (Unimedia) şi Mihai Ghimpu Says:

  […] Mihai Ghimpu şi-a exprimat nemulţumirea pe blog: “Stimați cetățeni, din păcate sunt din nou pus în situația să intru în polemică cu […]

 12. Napocel Says:

  @victor
  Data viitoare să-i votezi pe bașcanii Șoric și Carie ai Unimediei ce au promovat proiectul antiromânesc Moldovenii și care acum promovează blogul românofobului Dodon.

 13. Napocel Says:

  @victor
  Da, la varnița rușii și-au făcut de cap iar Tudorică Carie de la Univerdenia își arată fudulia deși a greșit înfiorător pentru un jurnalist publicând prin preluare un material greșit.

 14. victor Says:

  la tighina rusii ocupa varnita, chirtoaca pe 9 mai, a dat voie in fata monumentului victimilor comuniste sa aiba loc sarbatoarea victoriei si ocupatiei, sub steagul ambasadei ruse, iar ghimpu malai viseaya. imi pare rau ca am votat cu tine bosorugule. mi-e greata de tine

 15. Napocel Says:

  @Bio
  Ai analizat cât de cât problema? Slab-pregătiții de la Unimedia au preluat un material greșit pe care nu l-au verificat așa cum niște jurnaliști ar fi trebuit să o facă iar domnul Ghimpu a solicitat ștergerea materialului (e tot dreptul dumnealui).
  Ai greșit decorul, dragă, ești departe de subiect, abia te văd.:))

 16. Bio Says:

  Bravo dle Gimpu!!! Asa sa o tii si mai departe! Esti, al naibei, de taios. Ti-ai taiat si craca de sub picioare dupa declaratiile tampite din ultimul timp. Esti foarte transant! Ti-ai transat cu zel chiar si propriul partid. Apropo, escapadele mojicesti de la nenumaratele „cufurinte de presa” din ultimele 2-3 luni cu propria gura le-ai sonorizat, asei? Vorba aia – pasarea pre limba ei piere…

 17. Napocel Says:

  @hmmmmmmm
  Mna? Cititu-ai atent comentariile mele? Nu te descurci? Ai nevoie de dicționarul româno-bouldovan al retardatului Stati? Ți-ai dat măcar acum seama că îs din „Rumulia fasîștă”? :))))))))))))) Și nu acel Munteanu?

 18. Napocel Says:

  @hmmmmmmm

  Dar tu cine ești, ia? Grăiește.

 19. Napocel Says:

  @Cristina

  Dar ce limbaj au cei de la Moldovenii și Dodon, ambii promovați de Unimedia? Răsfoiește comentariile de mai jos unde vei găsi un print screen pe pagina Unimedia când promova proiectul antiromânesc Moldovenii și consultă side-barul Unimediei unde vei găsi blogul românofobului Dodon. Despre ce limbaj vorbim? Despre limbajul Unimediei? Despre neprofesionalisuml tinerelului Darie care de puțin timp a recunoscut pe facebook că habar nu are cum să facă o știre? Reproduc comentariul lui Darie din facebook în care recunoștea că n-a fost atent la preluarea știrii despre domnul Ghimpu:

  „Vom fi de câteva ori mai atenți când cităm informații de pe alte surse media.”

  Deci? Ce fel de jurnalism vorbim? În caz că vei fi în stare a răspunde, mulțumesc

 20. Napocel Says:

  @hmmmmmmm
  Cine să fiu? :)) Care Munteanu? Dezvoltă și citește mai atent comentariile mele

 21. Cristina Says:

  Ce limbaj, D-le Ghimpu, si ce rusine!

 22. Antonio Says:

  Curaj , Curaj! ca nu mai aveti mult pe scena

 23. hmmmmmmm Says:

  napocele ,esti cumva munteanu val?

 24. Napocel Says:

  Și culmea fuduliei prostești moldovane. Tudorică a recunoscut că Unimedia n-a procedat corect din punct de vedere jurnalistic prin faptul că n-a verificat din mai multe surse materialul informațional din care a preluat, în cazul dat după cum chiar el a scris-o acu-n facebook, „Vom fi de câteva ori mai atenți când cităm informații de pe alte surse media.”, reproduc comentariul său:

  „Tudor Darie Dan, de acord că fiecare are dreptul să fie supărat, dar dacă ești lider de partid, ex-președinte al republicii, comportamentul tău trebuie să corespundă unui anumit standard. Vom fi de câteva ori mai atenți când cităm informații de pe alte surse media. Ms că ești alături de UNIMEDIA.
  acum 3 minute · Îmi place · 1”

  Neprofesionalism mai mult decât penibil. Practic greșeala este în curtea Unimediei, n-ar trebui ca acest copilaș Tudorică să facă atâta caz. Ardeți-l, domnule Ghimpu, arătați-i locul ce-l merită,lui și Unimediei. E jalnică Unimedia, azi și… așa a fost și-n trecut pe când promova proiectul antiromânesc Moldovenii. Educația bașcanilor Unimedia e la nivelul tovarășului Igor Dodon al cărui blog îl promovează în site. Asta e realitatea.

 25. Napocel Says:

  Mda, copilașul, râzgâiat Tudorică dezvăluie pe facebook conversația. Reproduc postarea sa:

  „Tudor Darie a distribuit un link. acum 4 minute.

  „Eu sunt IMPULS” – citat celebru.
  Discuția mea de ieri cu Mihai Ghimpu.

  „Mihai Ghimpu: Uăi, când te-a bătut tatăl tău ultima dată?
  Tudor Darie: Bună ziua, Dle Președinte.
  Mihai Ghimpu: Tu spune-mi când ai mâncat bătaie ultima dată. Ce-i cu manipularea din știrea asta? (strigă)
  Tudor Darie: Dle Președinte, dacă tot spuneți de tatăl meu, ar trebui să știți că a decedat acum 20 de ani.”

  Se vede că i-a lipsit un tată ce să-i tragă niște rachete peste căp’șorul plin de fudulii. Bine că nu ne dezvăluie și conversațiile intime dintre el și mamă-sa („Tudorică, veazi să nu uiți a ti spăla pi țuțucă chind o călărești pi Nadiușca „, etc.). :))
  Frustrat rău copilașul, nebătut când a trebuit. Ăștia sunt unii moldovani, profilul arhicunoscut, atacă murdar că doar și sufletul lor tot așa este. A și râgâit în blogul său deja.

  Bine i-ați spus tinerelului, ba mai mult de eram aproape de fizicu-i de ac de picup, suflam către el, că altceva, Do’mne feri la cât e de slab clădit, doar se-mprăștia și ar fi durat ani de zile să i se găsească bucățile. :)))
  Bravo, domnule Ghimpu! Nici nu mai merită să-l băgați în seamă pe acest Tidoare Carie, acum profită în mod murdar să-și facă imagine, lui și Unimediei. Este de o josnicie uluitoare, din păcate. cum va urma Drâmbul Șoric să râgâie să nu-și dezmintă nici ăla fudulia prostească.

 26. hmmmmmmm Says:

  daca se nastea printre noi un singur neamt sau englez aveam cu totul alte discutii,devenim tot mai mici cu situatii de rahat .Am sarit cu totii dupa rosca si l-am pus pe Ghimpu acolo nu pentru ca el sa ne bage in disperare ci sa foloseasca mintea in folosul poporului ramas zi de zi nu ura personala ,ca pentru asta putea sta si la Colonita

 27. “Impulsul” lui Mihai Ghimpu. No comment. | Tudor Darie “Impulsul” lui Mihai Ghimpu. No comment. | cred în Internet, tineri și o nouă clasă politică Says:

  […] Peste câteva minute, un reporter de la UNIMEDIA l-a sunat de 3 ori pe Mihai Ghimpu la același număr de telefon, ca să-i ia o declarație cu poziția sa. Nu a răspuns. Însă, peste o oră, Mihai Ghimpu publică un articol pe blog: “Bună ziua, cititorilor Unimedia!” […]

 28. Donald Rățoi Says:

  :))) Deja, foarte loviți în fudulii (în unele regiuni românești fudulie e și testicul, acum m-am referit la mândria moldovană), bașcanii Univerdei, Tidoare Carie și Drâmbu Șoric au ieșit la rampă prin rețelele de socializare; Tidoare Carie anunțând chiar că va publica în blogu-i și alte detalii despre tema în discuție.

 29. Donald Rățoi Says:

  Domnule, Ghimpu, un remember Unimedia, când nu de mult, proiectul antiromânesc Moldovenii era promovat în site-ul Unimediei:

 30. hmmmmmmm Says:

  Pai bine ,dar in fata ecranului a vobit Ghimpu sau dublorul lui.Nu ne mai intereseaza ce vorbeste unul ,cum rectioneaza altul.Cit costa rasturnarile voastre cit bani este gata UE sa ne dea ,ca voi pentru voi cistigati bine .Doamne ,ce rusine mujici cu barba dar fara oua intre picioare!

 31. Napocel Says:

  Văd că-i curat blogroll-ul dvs. Foarte bine! Filatomanii Șorici, Carie, site-urile din specia Univerdia nici nu au ce căuta într-un blogroll sănătos. Felicitări!

 32. Napocel Says:

  Ce să ne mai mirăm de Unimedia, când acest site a promovat nu de mult în site, banner-ele proiectului explicit antiromânesc, Moldovenii? Ori despre tovarășul Dodon, al cărui blog e de-asemenea promovat pe Unimedia? e ca și cum site-urile românești de știri ar promova organizațiile șovine maghiare sau blogul lui Csibi Barna.

  Stimate, domnule Ghimpu, Unimedia ar trebui ocolită, nu merită să acordați nici un interviu pe viitor. Ei se bucură când Voronin le spune că citește cu atenție Unimedia. :))) Apoi se laudă peste tot cât sunt de citiți. :)))

  Toată considerația

 33. Iurgen Says:

  Dl Mihai, Unimedia alături de Jurnal, sunt surse affiliate Contrabandistului. Banii şi prostia distrug presa liberă

 34. petru Says:

  pacat Dle Ghimpu, mare pacat, ati irosit atitea posibilitati pentru neamul nostru injosit. sunteti atit de ieftin. mare pacat, poate acesta „neintelegere” dintr-o stire poate crea o punte de negociere cu PLDM, in speranta crearii AIE3
  pacat, mare pacat

 35. Darius Moldoveanu Says:

  Trebuia sa-i cereti sa dea dezmintire, iar, daca refuza, sa-l actionati in judecata. Concomitent, difuzati o declaratie de presa in care precizati punctul Dv. de vedere si ce anume a denaturat acea publicatie.

 36. andrei Says:

  si timpul.md de asemenea au un titlu dezinformator : „Ghimpu s-a răzgândit: Trebuie să fim alături de Filat” linkul : http://www.timpul.md/articol/ghimpu-s-a-razgandit-trebuie-sa-fim-alaturi-de-filat-43282.html
  Nu stiu de ce au facut aceasta pentru ca pana acum i-am vazut obiectivi si corecti in relatarea evenimentelor.

 37. andrei Says:

  Curaj domnule Ghimpu, dezinformarea merge in masa, dar Adevarul va izbuti. Multi lingusitori mai are Filea si e greu sa lupti cu o mafie asa mare, mai ales in acest an crucial.
  Cu toate ca in tara asta este o mare PROSTIME care nu poate sau nu vrea sa faca diferenta dintre bine si rau, oamenii cu capul pe umeri va sustin si o sa va sustina mereu.

 38. un roman Says:

  Scoateti-l, domnule Ghimpu de la blogroll pe tradatorul ieftin, ca multii altii de fapt, vitalie marinuta !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: