Buna dimineaţa, Vladimir Vasilievici!

Sper că ai citit ce ţi-am scris ieri şi anume: ” Timpul le pune pe toate la locul lor. Iar timpul tău, Vladimir Vasilievici, din fericire pentru cetăţenii RM, s-a terminat”. Nu mai bine era să mergi cu picioarele pe pământ decât să te transformi într-un despot fapt care pune punct carierei tale politice. Păcat!

11 răspunsuri to “Buna dimineaţa, Vladimir Vasilievici!”

 1. Andrei Says:

  Mihai, hai mai scrie ceva pe blog, ca azi nici pe o programa TV nu-l arata pe Zadornov si-i asa de trist! Tu esti mult mai bun ca Zadornov!

 2. John Doe Says:

  Si timpul dvs s-a terminat Mihail Feodorovici. Ati dat cu nasul in rahat cind ati luat partea papusarului. Daca cei doi imi provocau greturi (filat si plahotniuc), acum si dvs imi provocati diaree… Am asteptat sa fiti echidistant, sa nu luati partea nimanui. Sa fiti acel arbitru al politicii, de care atit de mult are nevoie Moldova. Dar… ati ales calea banilor. Va inchipuiti acum ce ar fi fost, daca nu va vindeati lui plohotniuc? Si nu spuneti ca nu va-ti vindut, caci singur ati spus-o caci deacum nu mai sunteti in buzunarul lui plohotniuc… inseamna ca ati fost!!!! O parte buna din aceasta este ca sunteti un om ce-si tine cuvintul. Daca ati spus ca-i tineti partea lui plohis pentru banii primiti de la el, atunci asa si este! Bravo! Nu a mai ramas niciun politician, partid sau mai stiu eu, pentru care as vota la alegerile viitoare. Va doresc sa dispareti politic mai repede de cit celor care le-ati sapat groapa. Va multumesc din suflet caci prin vinzarea dvs, si jucarea sub fluerul lui plohis ati adus comunistii la putere. Sper sa va vad pe dvs acolo de unde ati venit, adica maxim ca un consilier municipal, si pe ceilalti doi in puscarie.
  P.S. sper sa va dea cineva vre-un podjopnik daca mai vorbiti despre necesitatile poporului. Aveti putina demnitate. Nu vi-i nici in cot de popor de aceea nu aveti nici dreptul sa mai vorbiti despre el….

 3. buzdurie Says:

  Bravo Ghimpu ati aratat de partea cui sunteti v-ati vindut totalimente PD ,in continuare Plohatniuk va va folosi si apoi va arunca la gunoi de unde nu ve-ti mai iesi degraba .V-am votat si regret mult dar vom repara gresala in alegerile urmatoare ….

 4. Anonim Says:

  Ghimpu timpul lui filat nu s-a terminat pentru ca să se termine trebuie sa îl înceapă el înca nu la început și chiar ești un ghimp pentru moldova

 5. Vadim Says:

  cine ce n-ar zice,d-nul Ghimpu e acela care întotdeauna s-a gîndit la țara noastră și la viitorul ei!

 6. cititor Says:

  Respect, dle Ghimpu!!!Cu multa lupta , dar si cu rabdare , Dumnezeu ne-a dat izbanda. Dumnezeu este drept si-i iubeste pe cei drepti. Ati dat dovada inca odata ca va doare sufletul pentru popor. Succese si rabdare in continuare va dorim.

 7. ion Says:

  stai linistit istericulei,cel mai simplu jurist a vazut ca hotarirea a fost comandata de tine inca de mai inainte,iti vom dovedi cum ai facuto cu ce dovezi ai venit la curte sau cu ce amenintari.a fost o hotarire ilegala deoarece a participat si popa acolo din aceasta cauza vom cistiga si mai departe,te gresesti cind spui ca Filat a terminato cu politica,asteapta putin iti vom arata cine are dreptate

 8. s Says:

  du-te la costiujeni, istericule
  Habar n-ai ce-l ala Guvern, ce-i aia integrare europeana.

 9. Ionut Says:

  Imi place sa vad activitatile dmv…sunteti atat de taios ca ma umplu de bucurie numai cand vad ca au frica cei din alte partide de sinceritatea dmv…va sustin din toata putere mea

 10. graf Says:

  Bravo D-le Ghimpu! Ati demonstrat ca sunteti un politician de succes! Ati demonstrat ca va conduceti de lege si de principii morale! Ati demonstrat ca nu va lasati santajat sau intimidat! Sunteti puternica caci aveti dreptatea de partea voastra – pacat ca nu toata lumea intelge.
  Va urez succes!!!
  Abia astept sa ader la PL.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: