„Privet”, Vladimir Vasilievici!

Timp de patru ani de zile ai făcut tot posibilul ca să compromiţi numele Ghimpu, care de fapt nu îmi aparţine doar mie. Acest lucru l-ai făcut nu doar în faţa cetăţenilor Republicii Moldova, ci şi în faţa oficialilor din România, din ţările membre ale UE, inclusiv a oficialilor de la Bruxelles. Cea mai mare minciună pe care ai răspândit-o peste tot a fost aceea că Ghimpu este în „buzunarul” lui Plahotniuc. Ascultând împreună cu toţi cetăţenii declaraţiile tale de astăzi, dar luând în calcul şi tot ceea ce a votat fracţiunea PLDM în utima săptămână, vreau să te întreb: cine se află în buzunarul lui Vlad Plahotniuc, eu sau tu, Vlad Filat? 

Timpul le pune pe toate la locul lor. Iar timpul tău, Vladimir Vasilievici, din fericire pentru cetăţenii Republicii Moldova, s-a terminat.

27 răspunsuri to “„Privet”, Vladimir Vasilievici!”

 1. John Doe Says:

  Si timpul dvs s-a terminat Mihail Feodorovici. Ati dat cu nasul in rahat cind ati luat partea papusarului. Daca cei doi imi provocau greturi (filat si plahotniuc), acum si dvs imi provocati diaree… Am asteptat sa fiti echidistant, sa nu luati partea nimanui. Sa fiti acel arbitru al politicii, de care atit de mult are nevoie Moldova. Dar… ati ales calea banilor. Va inchipuiti acum ce ar fi fost, daca nu va vindeati lui plohotniuc? Si nu spuneti ca nu va-ti vindut, caci singur ati spus-o caci deacum nu mai sunteti in buzunarul lui plohotniuc… inseamna ca ati fost!!!! O parte buna din aceasta este ca sunteti un om ce-si tine cuvintul. Daca ati spus ca-i tineti partea lui plohis pentru banii primiti de la el, atunci asa si este! Bravo! Nu a mai ramas niciun politician, partid sau mai stiu eu, pentru care as vota la alegerile viitoare. Va doresc sa dispareti politic mai repede de cit celor care le-ati sapat groapa. Va multumesc din suflet caci prin vinzarea dvs, si jucarea sub fluerul lui plohis ati adus comunistii la putere. Sper sa va vad pe dvs acolo de unde ati venit, adica maxim ca un consilier municipal, si pe ceilalti doi in puscarie.
  P.S. sper sa va dea cineva vre-un podjopnik daca mai vorbiti despre necesitatile poporului. Aveti putina demnitate. Nu vi-i nici in cot de popor de aceea nu aveti nici dreptul sa mai vorbiti despre el….

 2. vitalie Says:

  Bravo d-ul Mihai Viteazu, familia mea vă sustine, Traiască partidul Liberal, Chirtoacă, Șalaru, Fusu și Munteanu tinetiva toti impreuna……nu va dati la provacari…..daca trebuie esim in strada sa va sustinem….

 3. Олег Says:

  Кэтре Pavel Gutu: бэй быкуле, че скриу еу ши че ынцележь ту!? Сау поате ешть вреун компличе ла ачастэ бандэ,врей сэ примешть дин педепселе ей? Бине. Пе виитор филтрязэ-ць лексиконул, дакэ ну врей сэ-ць стрынжь роаделе/динций ын вииторул апропият.

 4. Livia Bujor Says:

  D.Ghimpu luptă pentru ideie….ceilalţi pentru bani. Deaceia il cred doar peD. Ghimpu…..aşa să ne ajute Domnul.

 5. ostan benger Says:

  Da ,in buzunarul lui Ploh suntem bagati noi in primul rind poporul si ne-a bagat atunci,cind a spart Victoriabank ,timp de 8 ani cu comunarii -hotelul Codru cu 2 bani si a.Furia poporului e aproape

 6. VALERIAN Says:

  VICTORIA aparţine oamenilor curajoşi. SCHIMBAREA ÎN BINE CU PL ŞI MIHAI GHIMPU VINE!!!!!!!!!! SUCCES ÎN CONTINUARE

 7. viat Says:

  Clar

 8. ostan benger Says:

  Filat a incercat sa dea mafia Ploh jos la cerinta UE,dar Ghimpu a restabilito si ne-a bagat in ceata.Mergeam spre UE -acum ne vom roti in jurul Colonitei

 9. Pavel Gutu Says:

  Oleg B…duduiule, NU TE PIŞA ÎN VÂNT… Văzând atâtea portrete electorale în Centru (parcă eşti o fată de vânzare) instruită la Pansionatul de târfe Moscovite… cu un aspect departe de a fi heterosecsual…

 10. Олег Б. Says:

  Михаил Фёдорович, есте о ворбэ дин попор каре-й актуалэ ши акума: се рыде хырб де оалэ спартэ!))
  Морала е, кэ: к’ам ла тоць чей дин „ОПГ-АЕИ” требуеште де л’е спус „привет” ши адио! Фииндкэ ну нумай контрабандиштий сынт виновець де старя актуалэ дин Р.Молдова, чи ши май грав ачей, каре вор сэ дистругэ ши десфиинцезе попорул ши цара молдовеняскэ, каре ын лок сэ-шь служяскэ попорул, – ей се окупэ ку флякурь, ку лупта пентру путере ши инфлуенцэ, адоптэрь де ниште псеудолежь примитиве ши де рысул гэинилор. Пропагаць ниште „крезурь ши валорь” , каре-с фэкуте ла прима ведере прин стратажеме инжениоасе ши сусцинуте де ниште тымпиць академичиень, дар жосниче ши трибаре де а контопи-контамина Молдова ку Ромыния.
  Декыт ку аша лежь ши кондукэторь,ап май бине ку „братвауа”…

 11. anastasia Says:

  MIHAI! DE CE NU NI-AI SPUS LUI GADARCA „CARNETUL COMSOMOLIST” sa vezi ce o spune atunci!

 12. Misa Says:

  дурачок он и в Африке дурачок

  один дурачок хорошо, а два дурочка – уже слишком много!!!

 13. tanya Says:

  sunt departe de tara dar credeti-ma urmaresc minuta cu minuta ce se intimpla in tara mea….zic tara mea deoarece am fugit de acolo, de coruptie si de mafie.. si am un vis sa ma intorc intr-o tara curata si fara coruptie….sa muncesc la mine in tara cu fruntea sus ….sincera nu aveam mare simpatie pentru D-stra d-le Ghimpu…..dar in ultimele zile aveam o singura intrebare …….CUM POATE UN PARLAMENT SA VOTEZE UN CORUPT, PE CARE TOT ACEST PARLAMENT LA DAT JOS ACUM CITEVA ZILE? ma intrebam cum pot aceleasi persoane sa fie atit de lasi si fara responsabilitati? si speram ca cel putin o persoana sa fie cu DEMNITATE….si aici ma repet …..stima care lipsea fata de D-stra ati cucerit-o cu toata admiratia mea pentru determinarea si sinceritatea pe care o posedati……sa stiti ca la alegerile urmatoare aveti un vot in plus ….ma admir si va sustin si de la capatul pamintului…

 14. sergiu Says:

  Iată moldovenii noștri spun multe lucruri urîte despre Ghimpu, dar … dacă să fim serioși Ghimpu e bravo !! Nu a procedat ca o curvă și prostituată politică ca alții. La toții lii greu ! Toți doresc mai mult de la viață ! Dar dacă te vinzi ca Iiuda nu mai ajungi la bine.

 15. Angela Braga Says:

  Sunteti un presedinte demn de urmat ,nu regretati plecarea celor ce s-au urcat in caruta ar fi bine sa-i lasati sa plece ca oricum o roata coteste in prapastie! Decit cantitate mai bine calitate!Consolidati fortele !Mult curaj!

 16. ionelpuscas Says:

  Curaj si r[bdare Domnul Mihai Ghimpu…oamenii de la sate au inteles demult asta..Doamne ajuta in tot ce faceti…

 17. LAVINIA Says:

  ESTE NEVOIE IMPERIOS DE CREAT O NOUA FORTA-PARTID-COALITIE UNIONISTA
  CARE SA MILITEZE DESCHIS PT. RE-UNIREA NOASTRA CU PATRIA-MAMA ROMANIA !
  DOMNULE GHIMPU, DE CE VA TEMETI SA PROCLAMATI DESCHIS DEZIDERATUL NOSTRU
  DE RE-UNIRE CU ROMANIA ?
  ACUM A VENIT MOMENTUL CREARII ACESTEI FORTE UNIONISTE !
  NU MAI PIERDETI TIMPUL !
  TREBUIE DE SPUS LUCRURILOR PE NUME !

 18. polevan Says:

  cum ne-o fost inainte asa si-mi este acum, oricum voi furati poporul, si nu va faceti mare patrioti, daca ati stiut cas criminali si banditi nu trebuia sa va aliati atunci la aie1, acum a-ti mai facut banisori si deja va este oleaca pohui, nui nimic eu tot asa acum ma simt si ascult asta http://www.youtube.com/watch?v=0FOxxI5lZZ8

 19. Mihail Melnic Says:

  Desteapta-te,Gheorghe,ridica-te,Ioane!!!
  Cum si era de asteptat, liderii celor doua grupari mafiote, care au acaparat puterea politica, juridica si economica la Chisinau,din nou ,,sau inteles,,!! Cu ce obraz ramin scriitorasii din Uniunea Scriitorilor de la Chisinau, pseudojurnalistii de la Trustul Jurnal.md, mai ales, coprolalistii Anatolie Taranu, Bogatu si Negru, care, pina ieri, aparau, cu tot cu mate, pe ,,contrabandistul si mafiotul nr.1,,, alias prim-ministru?! De altefel, sa dovedit ca si ,,gunoaiele politice, reformiste,, din PL, in frunte cu comsomolistul Ivan si Ana pulemeotcita, a fi niste scule ordinare ale ,,mafiotilor guvrnanti,,!! Zilele acestea vom afla si numele ,,ministrilor mafioti,,. Iar, noi, moldovenii am ramas prostiti, amagiti si batjocoriti de cuplul mafiot, Filat-Plahatniuc!!! Astfel, toti cei care au batut in Mihai Ghimpu si partea sanatoasa a PL, sau dovedit a fi pupcuristii platiti ai lui Filat!!. Numai Mihai Ghimpu si partea sanatoasa a PL au avut DREPTATE, cind ne-au preintimpinat ca Mafia din Chisinau,capii careia sunt Filat si Plahatniuc, urmaresc scopul sa preia in stil mafiot GUVERNAREA in Republica Moldova,lucru ce si se intimpla!! Desteapta-te,Gheorghe,ridica-te,Ioane!!!

 20. Ghimpu către Filat, pe blog: "Privet", Vladimir Vasilievici! | Says:

  […] blogul preşedintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a apărut o nouă postare. În cadrul acesteia, autorul îi pune o întrebare liderului Partidului […]

 21. catarau ion Says:

  bravo Ghimpu esti singurul politician din Republica Moldova care gindeste lucid

 22. I.L. Says:

  Trageti aer, D-le Ghimpu, si nu va mai faceti atata inima rea, caci cine are ochi sa vada si urechi sa auda, dar mai cu seama cine nu uita prea repede ce a fost spre a crede minciunilor proaspete, acei oameni va vor intelege motivele, comportamentul si deciziile, indiferent de tentativele de a va compromite.

 23. letnab Says:

  important sa nu fie, do svidania, Mihal Fiodorovici, tineti-va, fara Dvs arena politica ar fi mai trista…

 24. Ionel Says:

  Bravo Domnule Mihai, ne madrim!

 25. George Says:

  Curaj, D-le Ghimpu! Traiasca Natia! Trebuie sa fim tari si sa mai rezistam, ca alta iesire nu avem!

 26. baron Says:

  Amin


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: