De ce Filat nu poate fi prim-ministru ?

11 răspunsuri to “De ce Filat nu poate fi prim-ministru ?”

 1. Victor Colomeet Says:

  TRADATORII AU DOAR O CAPACITATE……SA PROMOVEZE IDEI STRAINE,IDEI FURATE..BRAVO D-E GHIMPU POPORUL IN CONTINUARE VA SUSTINE!

 2. Sergiu Deac Says:

  Stimate domnule Ghimpu! Cel mai mult imi pare rau ca actiunile Dumneavoastra duc la sfirsitul carierei politice a domnului Chirtoaca. Nu va faceti griji pentru urmatoarele alegeri-sigur in viitorul parlament Dumneavoastra ve-ti fi!, dar tot ce e posibil sa fiti numai Dumneavoastra. Daca la inceputul acestei companii antiFilat cineva mai incerca sa va sustina, acum tot mai multi inteleg ca PL-ul de fapt la moment este purtatorul de cuvint al PDM-lui. Dumneavoastra faceti atitea declaratii publice si daca urmarim atent foarte evidente devin asa replici ca „Acum ai inteles ce ai facut” sau „PDM-ul inca n-a primit decizie”. Va rog mult nu tradati electoratul! Destui ne-au tradat! Dumneavoastra astazi sinteti cel responsabil de anticipate si nu Filat! Eu mai bine merg cu, cum l-ati numit Dumneavoastra pe Filat-nustiu pe cat de corecte sint invinuirile pe care i le aduceti, caci dovezi nu prezentati, decat sa ramin cu comunistii inca vreo 10 ani.

 3. Duhul Nevazut ! Says:

  Domnule Ghimpu,
  Dvs. treceti acum prin niste momente foarte grele si tensionate si stresante.
  Provocarile agentilor moscali vor continua. Staruiti-va sa pastrati calmul si stapânirea de sine.
  Prin asta ii veti domina pe toti gad-ârcile.
  Lupta e pe viata si moarte ! Atentie mare ! Prin calm ii veti invinge !
  De asta ei va provoaza mereu ca sa izbucniti ! Nu le faceti jocul !
  Acum e momentul sa va proclamati PL unionist deschis,
  in amintirea fratilor Dvs. ucisi si a celolalti patrioti moldoveni unionisti asasinati de teroristi –
  Gr. Vieru, Andrei Vartic, L.Lari, Lidia Istrati, etc. si multi multi altii.
  In amintirea lor Proclamati Deschis Politica de Re-Unirea cu România a PL,
  in coalitie cu celelate forte unioniste- PL, Alianta 2012, si Forul Românilor / daca Dabija nu este al doila gad-ârka /.
  Cu Timofte e clar – face jocul mafiotilor, e un nomenclaturist de tip sovietic. josnic.
  —————————————
  Numai Re-Unirea cu Patria-mama România ne este Salvarea !
  Fiti Curajos si Unionist si veti ramâne in istorie ca un EROU !
  Curaj si indrazneala !
  ———————————————
  Faceti niste rugaciuni de linistire si luati câteva zile libere sa mergeti la tara
  in natura sa meditati si s acapati de rautatea din jur pentru a acumula noi forte !
  Noi ne von ruga pt. Dvs. Unionistul !

 4. Andrei de la Cahul Says:

  Bravo D-le Ghimpu!!!asa le trebuie la tradatori,e bine ca le aratati ce zace in D-ra!Vor sti de alta data ca PL are nevoie de oameni cumsecade.Si nu vad nimic rau ca explodati uneori,ajunje cu atita fatarnicie care a fost pina acum din partea policienilor di proaspata R M. Lumea traieste in mizerie si saracie,dar ei umbla cu pragmatismul si cu hotia.

 5. Livia Bujor Says:

  Aseară după ce am privit incidentul cu Marinuţă m-am convins incă adată că ar fi bine să luaţi o pauză, Vă autonimiciţi in ardoarea de a dovedi lucruri vădite, dar oamenii văd asta prin agresivitate,friu de emoţii..Marinuţă aşa cum este el şi cum a făcut..dar a avut un comportament adecvat in faţa cemerei de luat vederi…

 6. Marcel Toma Says:

  Am vazut incidentul cu V.Marinuta si am ramas socat, nu ma asteptam de la dvs. D-le Ghimpu! Nu ne mai faceti de râs! Eu stau in Romania si bine am facut ca am plecat, dar sa stiti ca actiunile respective ne defaimeaza si ne pun si pe noi intr-o postura foarte urata. A mai ramas sa scoateti un pistol si sa impuscati pe cineva!

 7. catarau ion Says:

  bravo Ghimpu ,chiar daca uneori esagerezi in afirmatii tu ai fost si vei ramine un om si un politician extraordinar ,a fi bine sa inteleaga si poporul ca tu esti un adevarat patriot.

 8. Stefan Says:

  Mihai Melnic, sa vezi la jurnal fm doar de ghimpu se anina, toata ziua, ai dreptate cu jurnalul si publika, de restul nu mai zic

 9. Dumitru Says:

  De ce n-a luat el carma la guvern daca e asa destept? Stiti cum se spune, dupa razboi multi eroi. Fatarnic ce este.

 10. Tatiana Draghici Says:

  O coincidenta simpla – cum asa zisii reformatori au anuntat prin conferinta de presa necesitatea schibmarilor din PL prin lasitate , din spate, seamana leit cu denuntarea acordul aliantei a lui Filat din 13 februarie- aceeasi tactica, aceeasi metoda – adica vrem schimbari – fara sa intrebam colegii. Oare cat de orb, cat de dobitoc tre sa fii sa nu intelegi ca scopul este identic si tactica este a unui autor.

 11. Mihail Melnic Says:

  ,,SECRETE,, din cadrul FSB rusesc.
  Au aparut in Piata birfelor numele ,,codate,, ale agentilor FSB reactivati din Chisinau.Nu pun mina in foc ca acestea ar fi definitive,dar m-au amuzat putin. Se dezvaluie ca lui Vladimir Filat i s-a dat numele codat de ,,Ciapai,,, Anei Gutu de ,,Anca pulemiotcita,,,lui Ion Hadirca de ,,Ivanusca duracioc,, iar celorlalti dintre ,,reformistii PL,,, ,,mrazi-1,,,,,mrazi-2,, si asa mai departure. Serviciile secrete rusesti, dupa bunul obiciei rusesc, in ultimile luni sunt antrenati intr-o adevarata betie.Dovezi servesc dezmatul antiroamesc al fascistilor rusi din Liga tineretului rus,care se bucura de ,,ingaduinta,, personala a lui Vladimir Filat,cit si succesele FSB de incepere de distrugere a Partidului Liberal si discreditare a liderului acestuia,Mihai Ghimpu. Rusii se bucura si de acapararea unor surse massmedia,cindva credibile,cum ar fi Publica.md,rebotezata in NIT-2,Jurnal.md,rebotezat in ,,NIT-3,,,Vocea Basarabiei,rebotezata ,,Golos Rossii-2,,.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: