Mihai Ghimpu dă asigurări: Alegeri anticipate nu vor fi!

Mihai Ghimpu este convins că alegeri anticipate nu vor fi. Potrivit lui, Partidul Liberal nu va admite acest lucru și nici celelalte formațiuni din AIE2 nu sunt cointeresate să cheme acum alegătorii la urna de vot, transmite UNIMEDIA.

„Nu o să admit alegeri anticipate și nici nu o să fie. Nu o să fie alegeri anticipate. Alegeri anticipate pentru dânșii sunt ca contrabanda cu țigări dacă Ghimpu va fi șeful vămii”, a declarat liderul PL astăzi în cadrul unei conferințe de presă. „Trageți linie aici. Eu cred că unii au înțeles că și-au săpat groapa. Vor să-și pună și capacul, sau cum?”, a întrebat retoric acesta în cadrul unei conferințe de presă desfășurată azi.

Totuși, Ghimpu spune că liberalii nu vor vota pentru ca Vlad Filat să revină în funcția de șef al Executivului pentru că asta ar însemna că Republica Mooldova ar trebui să-și ia rămas bun de la integrarea europeană. Acesta spune că dacă Filat revine în funcție, atunci el pleacă din politică. Cu toate acestea liberalul se arată convins că negocierile vor avea succes și AIE3 va fi formată. „Nu trebuie să fie puse pe același cântar cerințele PL și condițiile PLDM. Sunt lucruri absolut diferite – cer și pământ”, afirmă acesta.

UNIMEDIA menționează că astăzi, la ora 15:00, reprezentanții celor trei partide din AIE2 s-au reunit pentru negocieri. De la PL au fost delegați Corina Fusu, Valeriu Munteanu şi Anatol Şalaru, de la PLDM: Valeriu Streleț, Liliana Palihovici și Iurie Leancă, iar de la PD: Igor Corman, Adrian Candu și Valeriu Lazăr.

www.unimedia.md

Un răspuns to “Mihai Ghimpu dă asigurări: Alegeri anticipate nu vor fi!”

  1. Alex Sirbu Says:

    Astept sa fie alegeri anticipate. Nu mai votez Pl. Acest partid va merge in istorie. La alegeri voi vota Miscare Populara Antimafie. Voi alege oameni noi ca sa va alunga pe voi hotilor si banditilor ca v-ati impartit banii statului intre voi, dar noi oameni traim in saracie si trebu sa fujim din Tara ca sa nu murim de foame.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: