Mihai Ghimpu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova efectuează o vizită de lucru la Bruxelles în perioada 11-12 martie 2013.

Mihai Ghimpu are programate întrevederi cu europarlamentarul britanic Graham Watson, raportorul Parlamentului European pentru Acordul de Asociere la UE a Republicii Moldova, Preşedinte ALDE, Stefan Füle, Comisar European pentru extindere şi politică de vecinătate, Luis Felipe Fernández de la Peña, Director general pentru Europa și Asia Centrală în cadrul Serviciului European de Acțiune Externă şi cu alţi oficiali europeni.

Principalele subiecte abordate în cadrul discuţiilor se vor referi la perspectivele de integrare europeană a Republicii Moldova şi funcţionarea instituţiilor democratice, situaţia politică internă, criza din Alianţa pentru Integrarea Europeană, evoluţiile pe plan politic după ce Guvernul a primit vor de neîncredere din partea Parlamentului,

Anterior, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a efectuat vizite de lucru la Berlin şi Strasbourg, în cadrul cărora a discutat  situaţia politică din Republica Moldova cu  oficialii europeni.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Un răspuns to “Mihai Ghimpu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles”

  1. Vlad Says:

    Plimba-te, mosulica, pe la usile cancelariilor. Tot degeaba! Tot cu busoala pierduta esti. Tot potlogar ramolit vei ramane. Se vede ca occidentalismul nu se prinde de al dumitale obraz gros. Asa e cu indivizii cu creierii de musca si cu ranza de obraznicatura, care pot debita minciuni cu duiumul fara sa clipeasca. In definitiv, sunteti o secatura profund imorala, lipsita de patriotism, cocotata in varful diversiunilor, iesita din tiparele bunului simt si al masurii, bucuroasa sa duca la pana la capat declinul social. Plecati, domnule, unde si-a dus mutul iapa. Dumneata esti marea problema a lui Dorin. Dumneata, cu aceste urlete anti-Filat si cu tucaiala lui Plahotniuc, l-ati manjit pe veci.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: