Bună ziua, „dragi” burtărari şi „iubiţi” analişti ai „şefului”

Buzunar, buzunar, atâta doar aţi ştiut a spune voi despre ce-I acolo „sus”, dar să puneţi capul puţin în mişcare nu aţi fost în stare.
Oare a fost greu de înţeles că atunci când îi spuneam „şefului” vostru că lupta cu V.P. este lupta cu PDM şi aceasta poate duce la dispariţia Alianţei, că eu apar Alianţa şi nu pe V.P.? Doar dacă Alianţa era pe durata întregului mandat „şeful” vostru putea fi Prim-ministru în continuare, lucru pe care, din păcate, nu l-a înţeles nici el şi nici voi.
Dar, de fapt, înţelegerea nu dă nimic atunci când scopul este altul, TRĂDAREA. Iată care-i rezultatul muncii Dvs., dragi „patrioţi” B. şi A., iar lumea trebuie să-şi cunoască „eroii”. Conştient sau inconştient, dar voi, anume voi aţi contribuit cel mai mult, poate chiar foarte mult la această istorică trădare. Aţi trădat cauza europeană, cauză pentru care au luptat şi sau jertfit generaţii.
Împreună cu „şeful” vostru aţi vândut Ţara Rusiei? Lupta în continuu, atacuri peste atacuri, fără nici un argument, doar demagogie, în numele cui, a intereselor Federaţiei Ruse şi nu a viitorului nostru european? Doar este cunoscut foarte bine cu ce se termină o luptă începută, cu atât mai mult când lupta este dirijată de „coada ursului”, iar europenilor, e ştiut lucru, nu le plac „războaiele interne”, atunci când ei oferă un sprijin politic şi financiar.
Acest „război”, stimaţi cetăţeni, a fost bine gândit, nu în zadar V. Filat a denunţat Acordul AIE la data de 13 februarie, fără argumente. De fapt, cei care- i împing spre trădare nu le dau argumente trădătorilor, ci ordine. Şi încă ce ordin şi pe ce dată a primit  V. Filat?! Anume în data de 13 să denunţe Acordul. De ce anume pe 13, de aceea pentru că 13 este cifra care le-a adus ocupanţilor marea satisfacţie pe toată perioada ocupaţiei. Amintiţi-vă când au avut loc primele deportări – la 13 iunie 1941, după ocupaţia din 28 iunie 1940.
Timpul în care trădătorii erau prezentaţi ca jertfă sau ca eroi a trecut, dragi cetăţeni. Trădătorii trebuie traşi la răspundere. Lumea trebuie să- i cunoască pe trădători, altfel nu mai vedem noi Europa şi, cu siguranţă, nici copiii copiilor noştri, fiindcă Rusia, cunoscându-ne cine suntem noi, tot timpul va găsi câte unul printre noi pentru interesele lor.
„În politică este necesar fie să-ţi trădezi ţara, fie electoratul. Prefer să-mi trădez electoratul”. Vlad Filat, însă, a hotărât, trădând cauza europeană, să trădeze doar Ţara, de electorat mai are încă nevoie.
“De-ndată ce un străin puternic intră într-o provincie, toţi aceia care sunt în ea mai puţin puternici trec de partea lui, împinşi de invidia pe care o au faţă de acela care a fost mai puternic decât ei.” (Machiavelli)
Faptul că V. Filat este un mare invidios o ştie toată lumea şi n-are niciun sens să dau oricare dovezi.
Credeţi sau nu credeti celor scrise, déjà e opţiunea fiecăruia. Eu urăsc de moarte trădătorii! Trădarea e mare şi eu trebuie să dezvălui numele trădătorului şi nu doar atât: să oprim trădarea, altfel vom reveni pentru totdeauna în „ghearele animalului care nu se mai satură de sânge”.
Noi, însă, odată ce sunt cai de a fugi cât mai departe de acest stat, de sărăcie, de hoţi, de asupritori, de despoţi, vom pleca cu toţii prin toată lumea, iar pe acest bogat, frumos colţ de rai, dar şi multpătimit pământ vor trăi „elibiratorii”, în pace şi fericire.
De ce, Doamne, ne-ai dat pământ bogat, dar minte săracă, doar nu în zadar a apărut zicala cu mintea moldoveanului de pe urmă? De ce Moldova cu mult soare, traducere din expresia rusească „solnecinnaia   Moldavia” nu ne limpezeşte şi nu ne dezvoltă minţile? De ce trăim cu mintea de pe urmă? De ce în loc de curaj, verticalitate şi demnitate ne-ai dat frică şi sfatul „capul plecat sabia nu-l taie”? De ce în loc de dragostea faţă de acest colţ de rai, faţă de oamenii care locuiesc pe acest pământ ne-ai dat trădători, mai mulţi decât altor popoare? De ce nu ne-ai dat  recunoştinţă şi mândrie faţă de părinţii, buneii şi strămoşii noştri, care, veacuri la rând, au apărat acest pământ. De ce, Doamne?
Scoate, Doamne, mintea de pe urmă din capul moldovenilor, altfel nu vor vedea şi nu vor trăi, nici stră, stră, strănepoţii noştri în libertate, dreptate,  bunăstare, dar nici în unitate neamul românesc pe care l-ai acceptat Măria Ta cu mii de ani în urmă, atunci când a fost distrusă Dacia lui Decebal şi a lui Burebista, regele tuturor regilor.

8 răspunsuri to “Bună ziua, „dragi” burtărari şi „iubiţi” analişti ai „şefului””

 1. vlad Says:

  Socor -da, Ghimpu-ba! Pentru ca Ghimpu e mare minicnos, chior, schizofenic, invidios si caraghios. Demiterea lui Filat – bucuria nebunilor: Ghimpu, Plahotniuc, Lupu, manipulati de ramolitul Boronila. Nebunii trebuie sa stea la casa de nebuni! Ghimpule, mai bine spune franc: „Mai oameni bun, PL e un partidut de buzunar! Ghimpu e grava bolnav, dar bogatan clandestin! Mi-am dus banii in Occident! Iata de ce fac vizite! Va promit lapte si miere cu Plahotniuc – presedinte! Adio, alegatori.! PL a dat ortul popii!”

 2. anatol Says:

  mie mi-i totuna ca Ghimpu acolo e cu Lupu sau cu nu-s mai cine. Chiar si cu 10 Plahotniusi de-ar fi!. Dar sa aflu ca americanii si europenii il socot de nimeni, n-am stiut! Eu cred ca parerea asta proasta a europenilor despre Mihai Ghimpu n-a aparut de acum, ea a existat de la bun inceput! ZDoar ca Ghimpu a ascuns, ne-a mintit ca vrea in europa. Nu ma ajunge capul: cum poti vrea sa vii la cineva daca acesta nu are ochi sa te vada?

 3. anatol Says:

  Da nu-i vorba de ce a scris Ghimpu. e vorba ca Vlad Socor, care pentru mine e personalitate, un exemplu de om cu litera mare! a spus bdirect ca D-nul Ghimpu nu este persoana respectata in UE si ca europenii nu-l cunosc si nici nu vor sa vorbeasca cu el, adica nu-l au de nimeni. Acest lucru e foarte important! El a mai spus ca nu Ghimpu o sa ne duca in europa pentru ca nu are nici sustinerea si nici cpacitatea si ca el NU SE GINDESTE LA INTERESUL NATIONAL! La ce se gindeste el? Doamne, atit am sperat ca PLul este acea forta care vrea in europa si pe care europenii ii vad bine, dar m-am inselat! O dezamagire totala!

 4. robinzon Says:

  Nu se comentiaza asa prostii. Cred ca nu Misa scrie ci cineva din numele lui sal discrimineze.

 5. anatol Says:

  si inca ceva. Eu va rog din suflet sa spuneti la sedintele partidului liberal ce a spus Vlad Socor( trebuie sa priviti o emisiune, am uitat cum se cheama de pe jurnaltv, azi au aratat-o. Asta e foarte important, pentru ca liberalii care va voteaza cred ca americanii si europeniii sunt cu d-voastra, dar asta nu-i adevarat si dumneata ai ascuns acest lucru. Nu va suparati, dar noi trebuie sa stim cu cine de fapt sinteti. Daca nu cu europenii atunci, spuneti-ne, cu cuine? Mie imi pare ca cuvintele lu i Vlad Socor sunt adevaratre, ce interes are el sa ne minta?

 6. anatol Says:

  d-nu Ghimpu, numai ce Vlad Socor a zis prin telefon, ca pe matale nu te stie nimeni in Europa si ca esti un nimeni si europenii nu vor sa te ia in euiropa ca nu te gindesti la interesul national. am auzit cu urechile mele si nu-mi vine sa cred: ce matale ne-ai mintit atita timp ca tu esti cu europenii, dar se vede ca nu. ei nici nu vor sa auda de dumneata. Is de-a dreptul socat, imi pare cva toti alegatorii Pl-ului(aici sunt si eu) n-o sa mai votam PL. eu am sa votez doar cu un partid csare vrea in europ[a, dar si care e sustinut de europeni, pentru ca ce sens are sa vrei in europa da ei nici habar sa nu aiba de tine si mai ales sa aiba o parere proasta. ma scuzati, dar noi am crezut ca sunteti un om serios, sincer. imi pare foarte-foarte rau.

 7. Trădătorii trebuie traşi la răspundere | Ion Petrescu Says:

  […] Cine şi de ce a scris asemenea rânduri puteţi afla apăsând aici. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: