Doar omul informat, poate lua decizii corecte

Dragi prieteni,

Urmărind întrebările dvs. pe pagina de facebook, am înţeles că multe lucruri nu vă sunt clare. De exemplu, de ce criticându-l şi învinuindu-l pe dl Filat în calitate de prim-ministru fracţiunea noastră nu a votat pentru demiterea guvernului?

Nu am votat din considerentul că moţiunea a venit din partea fracţiunii PCRM şi este cunoscut de toţi faptul că fracţiunea PL niciodată nu a votat cu comuniştii atunci când a fost vorba de vot împotriva Alianţei. Acesta e singurul motiv.

În rest, eu am criticat activitatea prim-ministrului şi am spus ceea ce cu adevărat s-a întâmplat în aceşti 3 ani. Ba mai mult decât atât, am spus că dacă nu azi, atunci mâine, Filat trebuie să plece din fruntea Guvernului, fiindcă altfel moare Alianţa.

Salvarea vectorului european depinde nu doar de trei persoane: Filat, Lupu şi Ghimpu, ci de aceste trei partide ce au format Alianţa. Eu sper în maturitatea politică a colegilor mei din PLDM şi PD. Altă cale nu există, altfel se va realiza ceea ce a făcut Vlad Filat în calitate de prim-ministru, iar Republica Moldova, fiind departată de familia europeană, va reveni în spaţiul de interes a Federaţiei Ruse.

Cum au trăit moldovenii începând cu 1812 e lucru ştiut, aşa că vă rog să contribuiţi şi voi şi să facem tot posibilul ca să nu pierdem visul nostru de a scăpa de urgie şi de a trăi în marea familie europeană, familie unde omul trăieşte bine şi nu doar cel care deţine funcţie.

2 răspunsuri to “Doar omul informat, poate lua decizii corecte”

  1. Sveatoslav Cibotaru Says:

    chinuri mafiote ale unei guvernari imature,baetei artagosi.E trist sa mergi de multe ori pe aceias grebla si sa nu-ti dai sama ce se intimpla.Unica speranta e ca incet da sigur se naste moldoveanu nou care va sti cum sa aleaga,si nici in cot nu-i vor fi interesele geostrategice

  2. liosa Says:

    da Plahotniuc unde se află? or el vrea să tragă iarăși sforile din umbră? ceva acțiuni la metal feros au trecut la Valera munteanu?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: