Nu mor caii când vor „stăpânii”

Dragi patrioţi, ştiu că sunteţi îngrijoraţi de existenţa Alianţei. Păcat că am ajuns în situaţia în care suntem, dar alianţa va exista. Prezentul şi viitorul alianţei de noi depinde, de cei care cinstim memoria celor care au luptat pentru această libertate. Noi trebuie să facem totul ca viitorul nostru european să rămână prioritatea noastră. Eu şi colegii liberali ne-am asumat acest lucru, şi nu din 2009, ci din anii 88-89, de atunci de când luptăm pe stradă împreună, fiind bătuţi cu cruzime de KGB-şti, miliţieni şi de toată „armata sovietică”. Greu a fost, dar am învins şi acum tot vom câştiga. Amintesc încă odată că libertatea nu se cerşeşte, ci se cucereşte. O  victorie nu a fost adusă nici odată în istoria omenirii de un singur soldat, ci de întreaga armată. Noi suntem „armata” libertăţii noastre.
Nu mor caii când vor „stăpânii”.  De data aceasta, unul din stăpâni suntem noi şi lupta noastră într-o zi va triumfa, cu o viaţă bazată pe valori, alături de marea familie europeană.
Dumnezeu să ne ajute!

Un răspuns to “Nu mor caii când vor „stăpânii””

  1. Frază reformulabilă peste Prut | Ion Petrescu Says:

    […] Pentru comparaţie, citiţi originalul apăsând aici. Vremea jumătăţilor de măsură a trecut, indiferent ce a spus şi i s-a comunicat autorului frazei de mai sus, atunci când a poposit recent pe tărâm german. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: