Mihai Ghimpu: AIE trebuie spălată, pieptănată, parfumată și îmbrăcată în haine noi

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că fracțiunea PL nu va vota pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, propusă de PCRM. Declarația îi aparține lui Mihai Ghimpu și a fost făcută după ședința Parlamentului, relatează NOI.md.

Totodată, liderul PL nu exclude că PCRM și PDM ar putea vota împreună pentru demisia Guvernului, așa cum a făcut anterior și PLDM, cînd, împreună cu PCRM, a votat pentru demiterea prim-vicepreședintelui Parlamentului. “Reieșind din experiență, cînd au avut loc voturi comune – ba PDM cu PCRM, ba PLDM cu PCRM – prevăd ce o să se întîmple. PLDM o să mănânce ce a semănat. PL pledează pentru AIE, însă alianța trebuie spălată, pieptănată, parfumată și îmbrăcată în haine noi”, a spus liderul PL.

Totodată, liderul PL consideră că liderii AIE trebuie să se împace, în pofida certurilor care au avut loc în ultima perioadă.

“Dacă avem măcar un obraz, nu de om, dar de țînțar, de fluturaș, care simte răspundere față de cetățeni, trebuie să cedăm”, a spus liderul PL.

www.noi.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: