(foto) Mihai Ghimpu l-a felicitat pe vicecancelarul Germaniei cu ocazia zilei de naştere

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a participat în seara zilei de ieri, la Berlin la evenimentele organizate cu prilejul aniversării zilei de naştere a vicecancelarului Germaniei Philipp Rősler, Ministrul federal al Economiei, Preşedinte al Partidului Liberal Democrat din Germania (FDP). Philipp Rősler a împlinit 40 de ani.

La eveniment au participat peste 1000 de invitaţi, oficiali şi politicieni din diferite ţări, în special reprezentanţi ai partidelor liberal europene. Printre oficialii prezenţi la eveniment a fost şi Cancelarul Federal al Germaniei Angela Merkel, Preşedintele Uniunii Creştin-Democrate.

Mihai Ghimpu i-a adresat vicecancelarului Germaniei Philipp Rősler un mesaj de felicitare, dorindu-i sănătate, realizări frumoase în continuare, noi succese în activitatea desfăşurată, dar şi multă iubire, referindu-se la faptul că înaltul oficial este născut pe data de 24 februarie, zi în care este sărbătorit Dragobetele, sărbătoarea românească a dragostei. Totodată, Mihai Ghimpu şi-a exprimat speranţa extinderii şi consolidării colaborării între Partidul Liberal şi Partidul Liberal Democrat din Germania, ambele formaţiuni politice fiind membre ale Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa.

În cadrul acestui eveniment deputatul Mihai Ghimpu a avut o discuţie informală cu europarlamentarul olandez Hans van Baalen, Preşedintele Internaţionalei Liberale, precum şi cu alţi oficiali.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: