Mihai Ghimpu: Cel care vrea alegeri anticipate, să-şi pregătească „posmagii”

img (2)

„La alegeri anticipate o să ne cosască şi cu coasa ruginită, cu tot ce s-a întâmplat acum. Să-şi pună pofta în cui cel care vrea alegeri anticipate”, a menţionat liderul liberalilor, Mihai Ghimpu referindu-se la declaraţiile de ieri ale Preşedintelui Parlamentului, democratul Marian Lupu, care nu exclude că problemele din AIE ar putea duce la alegeri anticipate.

„Dacă vrea la Bernardazzi ( Penitenciarul nr. 13), atunci să meargă la anticipate. Să nu credeţi că Voronin (Vladimir Voronin, liderul comuniştilor – n.r.) nu ştie ce se întâmplă la noi, le ştie pe toate, aşa cum le ştiu şi eu, numai că eu nu pot spune tot că sunt în Alianţă. Cel care vrea alegeri anticipate, îi recomand să-şi pregătească posmagii (pesmeţi – n.r), pentru că nu este exclus să vină la putere comuniştii”, a menţionat Mihai Ghimpu.

Cât priveşte afirmaţia de ieri a lui Marian Lupu că în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Alianţei liderul PLDM, Vlad Filat era cât pe ce să o ia „la moacă”, Ghimpu a spus: „Nu ştiu, n-am văzut, posibil că-mi căzuse ochelarii. E adevărat. A spus un cuvânt nu la locul lui în adresa lui Plahotniuc. Cel mai mult mi-a plăcut Streleţ (Valeriu Streleţ, deputat PLDM – n.r.) cum stătea aşa vânăt la faţă. I-am spus: „Dă mai Katiuşa (proiectil) ceea jos, că noi aici vrem pace nu război”, a spus Ghimpu glumind.

Precizăm că, incidentul ar fi avut loc la ultima şedinţă a AIE în momentul în care prim-vicepreşedintel Parlamentului, Vlad Plahotniuc a infirmat colegii de iniţiativa legislativă propusă de el care prevede ca Procurorul General, preşedintele Curţii de Conturi şi al CEC să fie numiţi de opoziţia parlamentară. Supărat, premierul Vlad Filat l-ar fi înjurat, după care, potrivit lui Marian Lupu, Filat a fost la un pas să o “ia la moacă”.

www.hotnews.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: