Mihai Ghimpu: „Cu toată contrabanda şi toate hoţiile, AIE rămâne succesul nostru”

img

Alianța pentru Integrare Europeană nu este perfectă, însă o alternativă mai bună deocamdată nu există. De această părere este președintele PL, Mihai Ghimpu, care consideră că în pofida tuturor problemor și divergențelor că cele trei partide trebuie să-și ducă la bun sfârșit angajamentele asumate, notează UNIMEDIA.

„Ambiția, caracterul, cine-i mai mare, cine-i mai tare… Și mie multe nu-mi plac. Și mulți. Dar am fost, sunt și rămân fidel Alianței. Alianța este succesul nostru – cu toate problemele, cu toată contrabanda, cu toată corupția, cu toate hoțiile, mârșăveniile, manipulările, minciunile. Noi mergem încet, dar înainte”, a declarat liberalul.

Potrivit lui Ghimpu, PLDM a procedat greșit atunci când a refuzat să vină la ședința extraordinară de astăzi a Parlamentului. „Noi avem un obiectiv asumat. Indiferent de relațiile care sunt între noi, trebuie să persiste unitatea Alianței. Ziua de azi demonstrează că este mai importantă o ambiție, o reglare de conturi decât cauza asumată. Azi PLDM-ul trebuia să fie în sală. Nu trebuie să facem jocul comuniștilor. Este regretabil”, a conchis acesta.

www.unimedia.md

Un răspuns to “Mihai Ghimpu: „Cu toată contrabanda şi toate hoţiile, AIE rămâne succesul nostru””

 1. mareaglorie Says:

  ASA CUM SIMION GHIMPU SI GHIORGHE GHIMPU AU DESCHIS RENASTEREA NATIONALA SI AU LUCRAT LA DECLARATIA DE INDEPENDENTA A REPUBLICII MOLDOVA CA STAT NATIONAL ASA SI SINGURUL DIN CEI 3 IN VIATA ,, MIHAI GHIMPU ESTE UNUL DINTRE CEI 3 SFINTI INCA AFLAT IN VIATA .

  DUMNEZEU SA II DEA SANATATE ALATURI DE PARTIDUL LIBERAL SA REUSEASCA SA APLANEZE SI DE ASTA DATA CONFLICTELE DIN ALIANTA SI SA ADUCA INDEPENDENTA FATA DE RUSIA .

  REUSESTE ,NU REUSESTE ORICUM CERT E CA ACEST OM LUCREAZA PENTRU PATRIA ROMANEASCA ,REPUBLICA MOLDOVA SI PENTRU CETATENI .

  PARTIDUL LIBERAL ESTE DE ALTFEL SINGURUL DIN ALIANTA CARE LUCREAZA INR-ADEVAR PENTRU POPULATIE .

  DORESTE LINISTE ,VALORI LIBERALE EUROPENE ,U.E. SI CONSTIINTA NATIONALA ,CONFLICTELE ISCATE DORESTE SA LE APLANEZE SI SA PUNA VOINTA OAMENILOR IN FATA .

  FACE CONCESII RENUNTAND LA FUNCTII DOAR PENTRU CA ALIANTA SA FUNCTIONEZE SI SA SCAPAM IMPREUNA DE RUSII CARE NE-AU ADUS DOAR RAU DE 200 DE ANI IN BASARABIA .

  DORESTE REVENIREA LA ROMANITATE SI ECHILIBRU .

  BUNATATEA SUFLETULUI LUI E INTR-ADEVAR FOARTE MARE .

  DORESTE PACE SI LIBERTATEA ROMANILOR .

  DORESTE ARMONIE SI NIVEL DE TRAI CRESCUT .

  DACA AR FI SA VOTEZ CU VRE-UN PARTID DE ALIANTA INTR-ADEVAR CU GHIMPU SI PARTIDUL LIBERAL AS VOTA .

  VOR TRECE MULTI ANI DE LA TRECEREA IN NEFIINTA AL ACESTUI MARE OM ,ALATURI DE TOATA FAMILIA GHIMPU SI DEABIA ATUNCI POPULATIA VA REALIZA CU ADEVARAT CE A FACUT ACESTA PENTRU OAMENI SI DORINTA LUI DE A RUPE BASARABIA DE RUSIA .

  BUNATATEA ACESTUI OM ESTE NEMARGINITA SI PUTEM SA II SPUNEM FARA NICI O RETINERE SFANT .

  DE ASTAZI NU POT DECAT SA IL INTITULEZ SFANTUL MIHAI GHIMPU .

  ADEVARAT PATRIOT NASCUT INTR-O FAMILIE DE PATRIOTI CARE LUPTA CU TOATE PARGHIILE SA RESTABILEASCA ADEVARUL SI VIITORUL REPUBLICII MOLDOVA .

  ACELA ROMANESC .

  SA NE TRAIESTI SFINTE GHIMPU SI SA NE TRAIESTI MULTI ANI DE ACUM INAINTE .

  FIE CA TU SA VEZI REPUBLICA MOLDOVA SMULSA DIN GHIARELE RUSIEI SI MAI APOI NOI,

  DUMNEZEU CU NOI ,CU TOTI !

  PARERE DIVIZE EXCEPTIONALA


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: