Hoţul strigă că vine hoţul. Mihai Ghimpu: Din accidente tragice vrem să rupem capital politic, comuniştii în primul rând

img (1)

“Hoţul strigă că vine hoţul. Comuniştii au uitat de ceea ce s-a întâmplat pe 7 aprilie, au uitat de moartea lui Boboc”. Declaraţia a fost făcută de liderul PL, Mihai Ghimpu în cadrul şedinţei speciale a Parlamentului.

“Stat de drept şi democratic înseamnă legea. Din păcate, şi astăzi au rămas consecinţele puterii sovietice, pe care le-a preluat guvernarea comunistă şi iată avem ce avem, însă diferenţa dintre guvernarea actuală şi cea comunistă este. Noi suntem în Parlament şi discutăm acest caz, dar după 7 aprilie ce a fost?”, a specificat Ghimpu.

Totodată, liberalul susţine că nu apără şi nu va apăra pe cel care încalcă legea, indiferent de poziţia socială. “În faţa legii suntem egali. Tragedia de la Făleşti a fost un accident. Ridicol şi regretabil este că noi din accidente tragice vrem să rupem capital politic, iar voi, tovarăşi comunişti, în primul rând”, a menţionat Mihai Ghimpu.

De asemenea, liderul PL este de părere că problema principală este tăinuirea acestui accident. “Ştiind ce politicieni avem în Republica Moldova, cred că de asta şi nu au spus despre această crimă. Frica i-a împiedicat să vorbească despre incidentul de la Făleşti. Accidentul din Pădurea Domnească a scos la iveală nu doar frica, dar şi folosirea acestei tragedii în scop politic. Alianţa nu este a noastră, ci a cetăţenilor”, a conchis Mihai Ghimpu.

www.inprofunzime.md

Un răspuns to “Hoţul strigă că vine hoţul. Mihai Ghimpu: Din accidente tragice vrem să rupem capital politic, comuniştii în primul rând”

  1. marte007 Says:

    pina acum am votat numai cu PL, acum imi bag pula, in toata afacerea asta numita politica din MD, sa va stea in git, si sa ardeti in iad, si voi si toti pidari din alianta, si comunistii


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: