Primii colindători la sediul PL

img.phpAtmosferă de sărbătoare la sediul central al Partidului Liberal. Elevii Liceului cu predare în limba română “Lucian Blaga” din Tiraspol au venit la Chişinău pentru a-l ura de sănătate pe Preşedintele Partidului Liberal, deputatul Mihai Ghimpu.

Sediul PL a răsunat de colindele tradiţionale româneşti, interpretate frumos de elevi, care, fiind îndrumaţi de directorul-adjunct al Liceului “Lucian Blaga” Raisa Pădurean, valorifică cu grijă frumoasele obiceiuri de iarnă moştenite de la strămoşi.

Prima ceată de colindători din acest an a fost primită cu bucurie de Preşedintele PL Mihai Ghimpu şi răsplătită conform tradiţiei strămoşeşti cu dulciuri şi bani. „Le mulţumesc tuturor celor care păstrează cu drag tradiţiile noastre româneşti şi împart bucuria sărbătorilor de iarnă cu membrii PL. Sănătate, noroc şi multe realizări vă doresc tuturor. Anul care vine să fie unul mai bun şi mai frumos pentru fiecare dintre noi. La mulţi ani şi sărbători fericite!”, a fost mesajul deputatului Mihai Ghimpu pentru elevii din Tiraspol.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL

Un răspuns to “Primii colindători la sediul PL”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: