Sondaj online: 83% dintre cititori susțin poziția lui Ghimpu privind excluderea penală pentru contrabandă

ghimpu.wordpress.com 2012-12-04 Sondaje veritabileÎn comparație cu diverse sondaje realizate la comandă de ”AXE”, ”SEMI-AXE”, ”BOP-uri” și alte organizații comerciale, mai multă încredere am în cele realizate transparent, pe internet. Cel puțin pe Unimedia afli reacția veritabilă a intelectualității din capitală, care reprezintă după mine majoritatea cititorilor Portalului nr.1

Totul este transparent și autenctic: te înregistrezi cu orice nume dorești și scrii adevărul despre persoanele sau evenimentele mai importante, puse în discuție. Nu este o excepție nici rezultatul poll-ului recent despre reacția cetățenilor la propunerea lui Filat de a exclude pedeapa penală pentru contrabandă.

Către ora 12.12 a zilei de 4 decembrie, avem următoarele rezulate: 7 comentarii împotriva excluderii pedepsei penale (pro-Ghimpu) și doar 3 comentarii care sprijină încă o idee năstrușnică a lui Filat. Bănuiesc că și acestea sunt scrise de lingăii plătiți din bani publici, premiați deasupra lunar și din bugetele organismelor internaționale acreditate la Chișinău și controlate sîrguincios de colecționarii de mărci poștale.

Există aici și un alt rezultat al sondajului, luând în calcul voturile exprimate de către utilizatorii unei rețele de socializare. Este vorba deja de 89 de voturi (83%) pentru poziția președintelui liberalilor Mihai Ghimpu și … doar 18 voturi (17%) în susținerea lui Filat.

Iată așa statistică, stimați compatrioți. Interesant cine este generatorul de idei în echipa premierului. Nu vorbesc de PLDM căci Filat și partidul pe care îl reprezintă sunt lucruri diferite, de la o vreme. Oricum, i-aș strînge mîna consilierului care-l duce pe patron spre prăpastie. Spre fericirea noastră, evident.

P.S. Problema pornește de la faptul că în Republica Moldova nu există presă democratică. Dar acest subiect va fi abordat într-un alt articol, probabil. Probabil – deoarece situația nu se va schimba în următorii 50 de ani, indiferent de culoarea politică de la putere sau insistența cu care vom trata noi, blogerii, această problemă.

Sursa: admin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: