Filat pleacă în Armenia iar Ghimpu cîștigă popularitate acasă

ghimpu.wordpress.com 2012-11-30 GhimpuÎn timp ce premierul nu încape în ecranul Publika TV și are dificiențe vădite în comunicare cu toată lumea, pagina personală a președintelui liberal din Republica Moldova https://ghimpu.wordpress.com/ bate în continuare recordurile printre politicienii dintre Prut și Nistru. Cele peste 80 mii de vizualizări denotă perseverența în preferințele electorale ale cetățenilor care dau crezare faptelor și nu promisiunilor gratuite.

Chiar dacă a fost numit repetat de sursele media controlate, drept politician al anului, partenerul de alianță Vlad Filat cunoaște și în prezent o prezență redusă printre admiratori, în comparație cu Mihai Ghimpu. Cel puțin statistica din 2010-2012 ale blogurilor liderilor AIE arată clar că cel mai des este vizualizată pagina personală a liberalului Ghimpu, apoi blogul premierului Filat pe http://www.filat.md/blog/ și nicio statistică de la democratul Marian Lupu care pînă în prezent nu are timp să gestioneze pagina http://lupu.md/.

Pentru comparație, blogul lui Mihai Ghimpu a fost vizitat în ultimele 24 de ore (29 noiembrie 2012) de 62 de ori, iar blogul lui Vlad Filat de 43 ori. Proporția popularității este identică și pentru săptămîna 19-25 noiembrie 2012, cînd au fost înregistrate 304 vizualizări pe blogul președintelui liberal și 240 de vizualizări pe blogul premierului, și pentru ultimele 7 zile (perioada 23-29 noiembrie 2012), cînd au fost înregistrate 299 de vizualizări pe pagina personală a lui Mihai Ghimpu și doar 267 pe pagina lui Vlad Filat.

Nu punem în discuție eforturile armatei de tineri specialiști în PR din anturajul premierului care încearcă să lustruiască imaginea patronului – sunt tineri, plini de idei dar fără experiență în domeniu, din păcate. În comparație cu președintele liberalilor care nu este adeptul declarațiilor populiste și nici unei asistențe din partea analiștilor de tot genul, preferînd să cucerească recunoștința compatrioților prin fapte concrete.

ghimpu.wordpress.com 2012-11-30 statistica blog Ghimpu

 

ghimpu.wordpress.com 2012-11-30 statistica blog Filat

Sursa: ADMIN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: