Mesajul lui Mihai Ghimpu pentru unioniști: Dacă vrem Unire, trebuie să fim calculați!

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, se întreabă de ce organizatorii Marșului Unirii insistă asupra zilei de 16 septembrie și nu amână desfășurarea evenimentului pentru o altă zi. Liberalul nu exclude implicarea unor servicii secrete și pregătirea unor provocări, relatează unimedia.md.

„De ce pe 16? Toată lumea știe că atunci este Festivalul Etniilor. Toată lumea știe cum privește Europa minoritățile. Eu cred că dacă ești un bun patriot, un bun român, un bun unionist faci totul pentru binele acestui stat. Fie că ne dorim unirea cu România, fie integrarea în Uniunea Europeană, trebuie să facem pași calculați. Eu nu vreau ca de data aceasta să ne înecăm la mal”, a spus Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV.

„Știm ce s-a întâmplat la Bălți, au fost provocări. Noi avem și experiența evenimentelor din 7 aprilie. Sunt oameni în cadrul marșurilor care au legătură cu serviciile secrete, dar și foarte mulți provocatori. De ce nu pe 17, de ce nu pe 22? Poliția va fi concentrată asupra Marșului Unirii, dar așa este și Festivalul Etniilor”, a subliniat liberalul.

Liderul PL a mai spus că intenționează să studieze fiecare persoană implicată în cadrul marșurilor și să se clarifice cine dirijează totul.

Menționăm că astăzi prim-ministrul Vlad Filat a cerut organizatorilor Marșului Unirii să renunțe la manifestație. Primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă le-a solicitat unioniștilor să-și amâne manifestația pentu o altă zi.

Sursa: pl.md

Un răspuns to “Mesajul lui Mihai Ghimpu pentru unioniști: Dacă vrem Unire, trebuie să fim calculați!”

  1. vasile Says:

    D-nule Ghimp:daca minte nu e,atunci nimic nu e si nici unire nu e


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: