Oficial european: Federalizarea R.Moldova, discuții inutile

,,Discuțiile despre federalizarea Republicii Moldova nu își au loc în prezent”, consideră președintele Partidului European Liberal Democrat şi Reformist (ELDR) Graham Watson, raportor al Parlamentului European pentru Acordul de Asociere la UE a Republicii Moldova. El a făcut această declarație astăzi în cadrul unei întrevederi cu liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu.

Totodată, raportorul Parlamentului European a declarat că sprjină parcursul european al Republicii Moldova și apreciază progresele întregistrate de țara noastră. ,,Pentru mine este clar că singura alegere a R.Moldova este integrarea în UE”, a subliniat europarlamentarul britanic.

La rândul său, liderul PL Mihai Ghimpu a dat asigurări că alianța de guvernare va implementa toate reformele necesare pentru ca R.Moldova să facă parte din familia europeană. ,,Am făcut o înțelegere să continuăm acest drum”, a menționat președintele liberal.
 
Europarlamentarul britanic a efectuat o vizită de patru zile în Republica Moldova. Pe parcursul vizitei la Chișinău, președintele ELDR a avut întâlniri cu deputații din fracțiunea PL și tinerii liberali.
Sursa: arena.md
A se mai vedea articole și pe pagina oficială a PL:

Un răspuns to “Oficial european: Federalizarea R.Moldova, discuții inutile”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: