Ghimpu tălmăcește mesajul lui Schuebel: Ne spune că trebuie să lucrăm!

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că înțelege declarațiile lansate de către șeful delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, Dirk Schuebel, care a criticat politicienii moldoveni. Liberalul susține că aceste critici au venit în urma analizei activității AIE în perioada anilor 2009 – 2010.

„În această perioadă de timp am avut alegeri parlamentare, referendum și alegeri locale. În apropierea campaniilor electorale, partidele nu fac reforme. Astfel, Schuebel a dorit să ne spună că am ales președintele și trebuie să începem să lucrăm”, a menționat sursa.

UNIMEDIA menționează că Dirk Schuebel a enunțat în cadrul unui interviu că politicienilor de la Chișinău le lipseşte o viziune despre viitorul Republicii Moldova, aceștia concentrându-se mai mult pe problemele personale și de partid.

Drept reacție la declarațiile oficialului european, prim-ministrul Vlad Filat a spus că „îl interesează ce spun oamenii”. „Nu am comentat și nu voi comenta declarațiile ambasadorilor”, a mai spus acesta.

Video: unimedia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: