Ghimpu: Partidul lui Dodon, ca sania fără bou; Iurie Muntean –un ratăcit

Alegerea președintelui nu l-a făcut pe liderul PL, Mihai Ghimpu, să renunțe la replicile tăioase la adresa lui Igor Dodon.

Întrebat despre posibile migrări politice din fracțiunea parlamentară a PCRM spre grupul Dodon, liberalul a declarat în cadrul emisiunii ”Replica” de la Prime TV că nu vede sens ca cineva să adera la Partidul Socialiștilor.

”De ce să plece la un partid care e ca sania fără bou? Dacă și vor pleca, vor pleca în primul rând la PL, apoi la PLDM și PD”, a glumit Ghimpu.

În opinia acestuia, comuniștii au iești în stradă nu doar pentru a protesta împotriva AIE, dar și pentru a demonstra că pentru ei Igor Dodon e ca o picătură în Oceanul Atlantic.  

Referindu-se la secretarul executiv al PCRM, Iurie Muntean, Mihai Ghimpu și-a amintit că prin 2000 acesta dansa Hora Unirii.

”Muntean este un rătăcit. El credea că folosind acest cal roșu va ajunge la Ileana Cosânzeana, dar acum nici Ileana nu-l acceptă”, a spus liderul PL.

Referindu-se la prioritățile de viitor ale AIE, Ghimpu a accentuat că după alegerea președintelui,  alianța trebuie să realizeze obiectivul de condamnare a comunismului.

”Aceste este un angajament asumat de AIE la crearea sa”, a precizat Ghimpu.

Sursa: union.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: