Al cui candidat este Timofti

Deși inițial a declarat că refuză să înainteze candidați pentru funcția de șef al statului, până la urmă Mihai Ghimpu a fost cel care a propus în alianță candidatura lui Nicolae Timofti.

Surse din cadrul AIE ne-au declarat că după ce a respins candidații înaintați de PLDM și PD, liderul PL a propus să fie discutat numele lui Timofti, care a primit acceptul celorlalți doi lideri ai alianței și a fost comunicat opiniei publice.

Oficial, deputații AIE refuză să spună de la cine a venit ideea de a-l înainta pe președintele Consiliului Superior al Magistraturi.

”Domnul Timofti este candidatul AIE. Numele acestuia a venit din partea Consiliului alianței”, a declarat pentru UNION deputatul PLDM, Veaceslav Ioniță.

Același lucru l-a declarat și deputatul PL, Valeriu Munteanu.

”Nu este adevărat că domnul Ghimpu a propus candidatul. Acesta fost identificat în cadrul unor consultări largi”, a precizat parlamentarul.

Vă amintim că numele viitorului candidat la funcția de șef al statului a fost rostit în cadrul conferinței liderilor AIE, anume de Mihai Ghimpu, care a declarat că Timofti este un candidat de la Dumnezeu.

Sursa: union.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: