Politicienii felicită femeile din R.Moldova. Vezi ce mesaje transmit

Liderii politici de la Chișinău se întrec în mesaje de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Unii au optat pentru mesaje video, alții pentru mesaje scrise postate pe paginile web ale formațiunilor pe care le conduc.

,,Noi, bărbații ne dăm bine seama de importanța, de valoarea și de menirea pe care o aveți pe acest pământ. Fără voi, nimic nu ar avea rost. Vreau să știți că noi bărbații avem nevoie de femei mai mult ca niciodată în toate sferele vieții, pentru că de multe ori sunteți mai muncitoare, mai cu picioarele pe pământ, mai puternice și mai deștepte. Visul meu este ca într-o bună zi, R.Moldova să fie condusă atât de bărbați, cât și de femei în mod egal, iar acest vis este realizabil”, se menționează în mesajul premierului și liderului PLDM Vlad Filat. 

De asemenea, președintele interimar și liderul PDM, Marian Lupu a felicitat femeile din Republica Moldova prin intermediul unui video. ,,Femeia întotdeauna a purtat pe umerii săi o povară egală, ba chiar uneori mai mare decât cea pe care o duce bărbatul. În afară de serviciu, femeia este cea care păstrează focul din vatra familiei, este îngerul ocrotitor al casei şi al copiilor. Sincere și cordiale felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii! Vă urez fericire, împlinirea tuturor viselor frumoase, sănătate, noi realizări personale, căldură în inimi, bucurie şi dragoste din partea celor apropiaţi!”, a spus liderul democrat.

,,Dragele noastre! Astăzi, felicitându-vă, nu pot să nu-mi dau seama de faptul că voi, cele care meritaţi să fiţi în fiecare zi admirate şi cântate în versuri, mai degrabă aţi avea nevoie de susţinere şi compasiune. Mi se frânge inima atunci când îmi imaginez, câte greutăţi s-au abătut astăzi peste fiecare din voi. Astăzi, în numele tuturor bărbaţilor, pentru care cuvintele „femeie”, „mamă”, „patrie” sunt sinonime, vreau să vă încredinţez că vom face tot ce este posibil ca să readucem pe pămîntul nostru şi în sufletele voastre speranţa, fără de care nu poate exista nici primăvară şi nici viitor. Cred că nu există pe lume comori cu care să putem răsplăti dragostea şi fidelitatea voastră. Însă chiar şi toate comorile de pe lume nu vor putea echivala cu recunoştinţa noastră sinceră şi cu promisiunile ferme pe care vi le facem”, se arată în felicitarea liderului PCRM, Vladimir Voronin.
 
Liderul socialiștilor din Parlament a a ținut să felicite și el femeile din R.Moldova. În mesajul său postat pe site-ul formațiunii  se menționează: ,,Cu acest prilej, vă aduc cele mai sincere felicitări, urări de sănătate, bucurie, dorindu-vă multe realizări, viaţă lungă şi îmbelşugată. Fie ca renaşterea naturii să Vă aducă lumină şi duioşie în suflet, pace şi linişte în casă, cât mai multe flori şi ocazii de bucurie. Să aveţi o sărbătoare cât mai frumoasă, plină de zâmbete şi căldură sufletească”.
 
Partidul Liberal deocamdată nu a postat vreun mesaj de felicitare pe site-ul formațiunii, însă liderul PL, Mihai Ghimpu a adresat un mesaj de felicitare femeilor după ședința de ieri a Parlamentului.  „Sunteţi frumoasele noastre, albinele noastre fără de care Republica Moldova nu poate atinge vectorul său european. Sunteţi cele mai harnice, cele mai deştepte, cele mai frumoase. Sunteți permanent alături de popor”, a declarat liderul liberalilor.
 
Astăzi, femeile din peste 50 de ţări ale lumii sunt sărbătorite ca o recunoaştere a contribuţiei lor la dezvoltarea societăţii. Sărbătoarea a fost instituită în decembrie 1977, printr-o rezoluție a  Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.
Sursa: arena.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: