Sediul PL răsună de colinde şi urături

Atmosferă de sărbătoare la sediul Partidului Liberal. Zeci de cete de colindători şi urători din diferite raioane ale Republicii Moldova trec zilnic pragul PL pentru a-i ura de sănătate pe reprezentanţii Partidului Liberal.

Sediul PL răsună de colinde tradiţionale româneşti, iar clinchetele zurgălăilor amintesc de frumoasele obiceiuri de iarnă moştenite de la strămoşi şi valorificate de urmaşi. Urăturile, ingenios compuse atât de copii, cât şi de maturi, reprezintă expresia activităţii PL pe parcursul anului 2011. Sănătate, noi succese şi mult noroc în toate este ceea ce le urează urătorii reprezentanţilor Partidului Liberal, îndemnându-i să continue eforturile cotidiene pentru a ridica nivelul de trai al cetăţenilor Republicii Moldova.

Cetele de colindători şi urători sunt primite cu bucurie de Preşedintele PL Mihai Ghimpu şi sunt răsplătiţi conform tradiţiei cu dulciuri, colaci şi bani. Totodată, fiecare copil care vine să-i ureze de sănătate pe reprezentanţii PL mai primeşte în dar şi câte o carte de poveşti sau poezii.

Le mulţumesc tuturor celor care păstrează cu drag tradiţiile noastre româneşti şi împart lumina şi bucuria sărbătorilor de iarnă cu membrii PL. Sănătate, bucurie şi multe realizări vă doresc tuturor din partea Partidului Liberal. Fie ca anul care vine să fie unul mai bun şi mai frumos pentru fiecare dintre cetăţenii noştri. La mulţi ani şi sărbători fericite!”, a menţionat Mihai Ghimpu, Preşedintele PL.

Sursa: pl.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: