Mihai Ghimpu bătut de o droaie de copii ca să-i scoată răul

Liderul Partidului Liberal (PL) Mihai Ghimpu a fost pe post de Moș Crăciun în dimineața zilei de joi, 22 decembrie. Politicianul a făcut cadou 10 calculatoare și două cărți scrise de Gheorghe Ghimpu Liceului ,,Mihai Sadoveanu” din Chișinău. La rândul lor, elevii l-au colindat pe liderul liberal, dar și l-au bătut cu bețe, cântându-i o sorcovă pentru a-i scoate răul, așa cum prevede datina străbunilor.

Mihai Ghimpu a declarat pentru presă că a făcut acest cadou, după ce acum două luni a vizitat liceul și a rămas dezamăgit de starea învechită a calculatoarelor. ,,Computerele erau parcă de pe vremea lui Petru I, de aceea m-am gândit să le fac un cadou. Dacă copii fac carte bună, ei bucură părinții”, a spus președintele liberal.

Directorul instituției, Grigore Munteanu, a mulțumit liderului PL, subliniind că aceste calculatoare sunt de un mare folos pentru cei 950 de elevi ai liceului. Pentru a-i mulțumi, liceenii i-au cântat colinde și l-au bătut cu sorcova pentru a-i scoate răul. ,,Merită ca toți deputații să fie bătuți așa macăr o dată pe săptămână”, a spus în glumă Mihai Ghimpu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: arena.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: