Dorin Chirtoacă: ”Ne vom salva doar revenind la românism și realizând reîntregirea neamului românesc”

Primarul general, Dorin Chirtoacă, a primit titlul de omul politic al anului, la cea de-a X-a ediţie a Galei Premiilor TVR Internaţional, care a avut loc sâmbătă, 3 decembrie, la București. ”Ne vom salva doar revenind la românism și realizând reîntregirea neamului românesc”, a declarat Dorin Chirtoacă după ce a primit acest premiu.

“Dedic acest premiu luptătorilor pentru limba română, românism, identitate, familiie din care fac parte, dar în special unchiului Gheorghe Ghimpu, dedic acest premiu echipei de la Primărie şi Consiliul Municipal, colegilor din Partidul Liberal (PL), dar şi colegilor liberal democraţi şi democraţi, alături de care am realizat succesele din municipiul Chişinău din ultimii pantru ani” a spus primarul general, Dorin Chirtoacă.

De asemenea, edilul Capitalei a dedicat acest premiu locuitorilor municipiului Chişinău şi tinerilor din Republica Moldova graţie căruia “avem schimbarea din 2009 şi o guvernare pro-europeana”.

Gala Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional este o manifestare anuală dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite în promovarea imaginii României în lume.

Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră i-a revenit actorului George Mihăiţă. Marele premiu la categoria Film i-a fost înmânat cunoscutului regizor Geo Saizescu.

Iar echipa României de scrimă, a fost premiată pentru promovarea sportului românesc peste hotare.

Ambasadorul Spaniei, Excelenţa Sa Estanislao de Grandes Pascual a fost premiat la categoria „Relaţii diplomatice”. Pentru politica externă a fost distins Leonard Orban, ministrul roman al Afacerilor Europene.

Sursa: arena.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: