VEZI ce urări a primit Ghimpu de ziua lui şi din partea cui (VIDEO)

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a fost omagiat, astăzi, de colegii de partid, parlamentari şi membri ai Guvernului. Deşi fostul preşedinte interimar a împlinit 60 de ani sâmbătă, el continuă să primească felicitări şi în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil.

Primii care au venit la sediul PL să-l felicite au fost angajaţii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, mai exact, echipa care îi asigură paza liderului liberal. De asemenea, cu cadouri a venit şi şeful Delegaţiei Misiunii Europene în Moldova, Dirk Schuebel, dar şi ambasadorul român Marius Lazurcă.

Pe lângă flori, cărţi şi vinuri de colecţie, Mihai Ghimpu a primit în dar şi un cactus din partea preşedintelui Asociaţiei „Parlamentul 90”, Pantelei Sandulache, care şi-a numit cadoul floarea cu Ghimpi. Ca răspuns, liderul PL a declarat că ghimpii lui încă sunt tari.

De asemenea, Mihai Ghimpu a fost felicitat şi de preşedintele interimar al ţării, Marian Lupu. „Vă felicităm cu prilejul că aţi ajuns la vârsta înţelepciunii. Este o zicală: Dacă tinereţea ar şti şi dacă bătrâneţea ar putea. Primul caz demonstrează că este multă energie, dar puţină experienţă, cunoştinţe, al doilea caz – foarte multă experienţă, dar cu energia e mai rău. Vreau să constat că la această vârstă sunteţi exact la ecuator, combinând energia tinereţii şi experienţa şi cunoştinţele vârstei înţelepciunii. La mulţi ani domnule preşedinte”, i-a urat Marian Lupu.

„Cele mai alese urări de bine, prieteneşti, colegiale, multe împliniri, răbdare, nervi ca funiile, fiindcă e nevoie de ele, şi multe realizări”, a conchis şeful interimar al statului.

„Eu voi merge mai des la discotecă şi o să întăresc şi puterea, şi nervii, şi tot absolut”, i-a răspuns, mai în glumă, mai în serios, Mihai Ghimpu.

Şi preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, s-a alăturat mesajului de felicitare. „Felicitări din tot sufletul. Mă bucur că este un om mai bătrân în politică decât mine”, a menţionat Diacov.

Preşedintele Curţii de Conturi, Serafim Urechean, a venit şi el să-l felicite pe Mihai Ghimpu. „Sănătate, arăţi tânăr şi foarte voinic. Să-ţi păstrezi puterile pentru mulţi ani înainte, pentru că încă multe sunt de făcut”, i-a urat Urechean. Acesta i-a adus în dar o brichetă.

Mihai Ghimpu s-a născut pe 19 noiembrie 1951, în comuna Coloniţa, municipiul Chişinău.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: