Vlad Filat : Îi doresc să aibă parte de tot ce este mai bun în lumea asta

Îi doresc să aibă parte de tot ce este mai bun în lumea asta. Să fie sănătos și să aibă succese”. Asta i-a dorit premierul Vlad Filat liderului liberal, Mihai Ghimpu, care sâmbătă, 19 noiembrie, își sărbătorește ziua de naștere.

Întrebat dacă va merge să-l felicite personal, Vlad Filat a lăsat să se înțeleagă că va face acest gest, în funcție de agenda sărbătoritului. ”Mâine e zi de sâmbătă și depinde de decizia pe care o va lua omagiatul – cu cine să sărbătorească și cum să sărbătorească”, a spus premierul.

Mihai Ghimpu s-a născut la 19 noiembrie 1951 în localitatea Coloniţa, o suburbie a oraşului Chişinău. Preşedintele PL a fost unul dintre autorii mişcării de eliberare naţională. Este jurist de profesie. Anterior, a fost deputat, consilier în consiliul municipal al capitalei, după care, în urma evenimentelor care au urmat după aprilie 2009 – alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie – a fost ales președinte al Parlamentului (la 28 august 2009) şi şef interimar al R. Moldova (la 11 septembrie 2009).

Sursa: arena.md

3 răspunsuri to “Vlad Filat : Îi doresc să aibă parte de tot ce este mai bun în lumea asta”

  1. felicialisenco Says:

    La mulți ani, Dle Ghimpu! Sănătate, curaj și răbdare! Să fiți mereu fidel alegătorilor dvs și să nu cedați lupta până nu obțineți victoria absolută!

  2. Rodica Puiu Says:

    La Multi Ani…!!!Sanatate,rabdare,succes si multe bucurii alaturi de cei care va sant si va vor fi mereu aproape,intelegere de la toti si sustinere multa….Felicitari!!!!!!!!!!!! (Imi pare rau ca nu va pot felicita altfel,nu sant in Tara…)

  3. Igor Lisenco Says:

    La Multi Ani, Dle Presedinte! Sanatate, succese si bafta. Dea Domnul sa ne aduceti poporul romanesc din Basarabia acolo, unde ii este locul – in familia europeana, in primul rand in Tara. Basarabia – pamant Romanesc!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: