Liderul PL a venit cu cartea lui Gheorghe Ghimpu la ședința AIE: Îl votăm numai pe Lupu

Liderii Alianței pentru Integrare s-au întrunit la această oră, în cadrul ședinței Consiliului Alianței. Cei trei lideri de partide urmează să discute cu fostul comunist Igor Dodon despre alegerea șefului statului. Liderul PL a venit la ședință cu cartea „Stindardul sfintei libertăţi”, care a fost scrisă de fratelui său, Gheorghe Ghimpu. Lucrarea publicistică va fi lansată astăzi, 11 noiembrie.

Totodată, Mihai Ghimpu a reiterat că nu va vota pentru candidatura Zinaidei Greceanîi la funcția de președinte al țării. Liberalul a spus că AIE are doar un candidat – Marian Lupu. „Când Igor Dodon va avea majoritatea parlamentară atunci va decide”, a subliniat acesta.

La data de 18 noimebrie Parlamentul va încerca să aleagă șefului statului. Până la această dată liderii AIE trebuie să desemneze un candidat la funcția de președinte al țării.

Sursa: unimedia.md

Un răspuns to “Liderul PL a venit cu cartea lui Gheorghe Ghimpu la ședința AIE: Îl votăm numai pe Lupu”

  1. Jedy Simpson Says:

    Din pacate Greceanai este vrand nevrand o candidatura de sacrificiu. A vrut sa para o „doamna de fier” si a aratat ca este de fapt una de carton pe care au semnat cu toate intentiile sale masave toti demintarii corupti din guvernarea comunista. Daca ar fi avut verticalitate cum o are Lupu in a apara interesele tarii mai ziceam si eu dar asa nu dau doi bani pe ea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: