PLDM a aruncat PD în braţele PCRM, declară Ghimpu

Partidul Liberal Democrat a aruncat PD în coaliţie cu PCRM”. De această părere este preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care a vorbit la acest subiect în cadrul unei emisiuni la Pro TV. Liberalul s-a referit la votul comun din Parlament al democraţilor şi comuniştilor – numirea datei alegerii preşedintelui.

Şanse de a scăpa Alianţa încă există. Eu aştept ca liberal-democraţii să convoace şedinţa Alianţei, iar Filat să conştientizeze la ce vor duce acţiunile sale. PCRM mai mult acceptă coaliţie cu PD decât PLDM”, a subliniat Mihai Ghimpu.

Acesta s-a referit şi la declaraţia lui Filat precum că în Alianţă s-a format o opoziţie între PD şi PL. „E mârşav şi murdar ce face Filat. Când vede că nu ne poate folosi, ne aruncă în buzunarul altuia. ştiind că numele lui Plahotniuc e legat de Voronin, că lumea să nu uite cine este el, ce face, dă vina pe Plahotniuc. Are Plahotniuc ce are, dar asta a fost în trecut. Ce controlează astăzi Plahotniuc? De ce nu spune prim-ministrul?”, a întrebat retoric liberalul.

Deputaţii au decis ca prima încercare de alegere a şefului statului să aibă loc pe 18 noiembrie. Între timp, toate fracţiunile parlamentare urmează să se întrunească în cadrul unei platforme largi pentru a identifica candidatura potrivită, acceptată de comun acord, la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Sursa: unimedia.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: